Breaking news

O concurenta de 77 de ani vrea să se remarce la X Factor 2014

„X Factor” este mai mult decât voce, este un cocktail în care spectacolul, talentul, curajul şi pasiunea concurenţilor pentru muzică se transformă pe scenă într-un adevărat show muzical.

Maria MocioiuUna dintre concurentele venite să demonstreze că este persoana potrivită să plece acasă cu premiul şi titlul de câştigătorul show-ului este Maria Mocioiu, în vârstă de 77 de ani.

Concurenta nu este străină scenei, pentru că a mai participat la show-ul din Italia cu acelaşi nume, de patru ori, iar în Ungaria a câştigat premiul I la un concurs, ca voce diletantă, cu cântecul cu care a venit la audiţii hotărătă să-i impresioneze pe cei trei juraţi, Delia, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică Jr.

Una dintre performanţele concurentei, după mărturisirea ei, este faptul că a cântat alături de Pavarotti şi pe acelaşi vas cu Tina Turner.

Maria Mocioiu este o prezenţă remarcabilă pe scenă şi se pare că promite să facă o figură bună la „X Factor”, show-ul ce va putea fi urmărit la Antena 1, din această toamnă.

>