Breaking news

O blondă îl vindecă pe Connect-R de claustrofobie

O blondă de la emisiunea Antenei 1, ”Te pui cu blondele”, se închide în dulap cu Connect-R, ca să-l vindece de claustrofobie.

blonda - dulap connect-rConnect-R este legat la ochi și închis în dulap cu o blondă care încearcă să-l vindece de claustrofobie, miercuri, 4 martie, la “Te pui cu blondele?”.

Cu această ocazie, Connect-R va povesti, în premieră, de unde crede că i se trage teama de spațiile închise.

“Eram mic, tata se juca cu mine și, la un moment dat, m-a închis în șifonier, în joacă, evident. N-a mai putut deschide ușa, care se și blocase, și tot încerca să mă calmeze, să mă liniștească, dar eu simțeam că-mi pierd aerul din ce în ce mai mult. Cred că de atunci am devenit claustrofob”, spune Connect-R.

Miercuri seara, la Antena 1, Connect-R, Cornel Ilie de la Vunk și Tudor Ionescu de la Fly Project  se vor confrunta pe teme de cultură generală cu cele 50 de blonde, în platoul celui mai longeviv quizz show din România, prezentat de Dan Negru.

Cum se va comporta Connect-R cât timp va fi încuiat în dulap cu o blondă și dacă va reuși aceasta să-l vindece de claustrofobie, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 4 martie, de la ora 20.30, la “Te pui cu blondele?”