Breaking news

O benzinărie a sărit în aer la Galaţi. Patru maşini au fost avariate

O explozie puternică s-a produs luni la Galaţi la o benzinărie dezafectată de zece ani. Unul din cele patru rezervare ale benzinăriei, a sărit în aer.

Explozia subterană a fost urmată de un incendiu. Din fericire nu s-au înregistrat victime, însă patru maşini au fost avariate

Potrivit reprezentanților ISU Galați, deflagrația s-a produs luni în parcarea imobilului în care își desfășoară actovitatea un hotel și o spălătorie auto.

În trecut, pe acest amplasament a funcționat o stație de benzină și se pare că incidentul a fost provocat de o acumulare de gaze de la fostul depozit subteran de carburanți.

La fața locului interbvin patru autospeciale ISU cu apă și spumă, iar traficul auto a fost restricționat din motive de securitate.

În momentul de față, incendiul este lichidat. Este vorba despre un PECO dezafectat, batalele de combustibil au rămas în subteran. A existat combustibil în aceste recipiente. Nu sunt victime. Pe partea în care s-a produs explozia este un hotel, s-au spart geamurile. Traficul este blocat “, a declarat Eugen Chiriţă, ISU Galaţi.

>