Breaking news

Barcă răsturnată pe Dunăre. Două persoane sunt date dispărute

loading...

O barcă în care se aflau zece persoane, aflate la vânătoare, s-a scufundat duminică pe Dunăre în dreptul localității Slobozia. Două persoane sunt date dispărute iar altele 8 au reușit să se salveze.

barca scufundata pe dunarePotrivit datelor furnizate de inspectorul șef al ISU Giurgiu, incidentul de pe Dunăre a fost anunțat printr-un apel la 112, cum că o barcă s-a scufundat.

Este vorba de o ambarcațiune pescărească cu zece oameni la bord care se deplasau la o partidă de vântoare. 7-8 dintre aceștia s-au salvat și în acest moment sunt pe o insulă. Există posibilitatea ca cei doi lipsă din barcă, să se fi înecat sau să fi trecut înot pe malul celălalt”, a declarat la Realitatea TV, Emil Apostol , inspectorul șef al ISU Giurgiu.

Echipele de intervenție ale ISU Giurgiu îi caută pe cei doi oameni dispăruți. În timp ce persoanele care s-au salvat urmează să fie transportate la spital cu echipajele SMURD și ale Ambulanței Giurgiu. Purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Gabriela Olexiuc a spus că cele opt persoane sunt ude și foarte speriate de cele întâmplate.

Cel mai probabil cauza scufundării bărcii ar fi suprapopularea acesteia. Însă după ce persoanele care s-au salvat vor discuta cu anchetatorii despre circumstanțele în care s-a produs incidentul.

 

loading...