Breaking news

Nutriţionistul lui Sharon Stone şi al lui Berlusconi, invitat la Next Top Model

Next Top Model aduce în prag de Sărbători o editie cu totul specială în care Cătălin Botezatu va surprinde telespectatorii Antena 1 cu un invitat de marcă: Gianluca Mech, nutritionistul vedetelor de la Hollywood. 

Pentru un model este foarte important sã fie mereu în formã, iar când afli cã dieta poate însemna şi un stil de viaţã sãnãtos, lucrurile parcã devin mai interesante.

Cătălin Botezatu şi-a dorit foarte mult ca modelele ajunse în semifinala show-ului sã afle lucruri foarte importante despre dietã, de la nutriţionistul care se ocupă de celebrităti precum Sharon Stone, Monica Belucci sau Silvio Berlusconi, Gianluca Mech.

Câştigãtoarea va avea parte de o dietã VIP, bazatã pe propriul ADN, aşa cã lupta pentru tiltul de Next Top Model al României devine din ce în ce mai aprigã.

Vedeta Antena 1, Cătălin Botezatu, prezentatorul emisiunii Next Top Model declară: A fost o mare realizare pentru noi să-l avem invitat pe cel care a revolutionat lumea fitness-ului. Am avut parte de o colaborare extraordinară si a fost o bucurie imensă atât pentru fetele rămase în concurs cât si pentru mine personal să-l avem la Next Top Model pe senzationalul nutritionist. Gianluca Mech este de o modestie incredibilă iar întalnirea cu el a fost memorabilă.

Gianluca Mech, Italian de origine, este prieten de nãdejde al multor celebritãţi din lumea filmului, muzicii, modei si chiar din viaţa politicã.

Deţine secretul perfecţiunii, îl laudã cu încredere nume sonore precum Sharon Stone sau Silvio Berlusconi, de dieta cãrora s-a ocupat îndeaproape.

Gianluca le-a adus concurentelor produse destinate exclusive modelelor, printre care siropuri naturiste anticelulitice sau produse pentru o bunã circulaţie sanguinã.

Ba mai mult, câştigãtoarea va fi invitata nutriţionistului în Italia, unde în urma unor analize ADN va primi o dietã VIP.

 

>