Breaking news

Numerolog si antreprenor Stavarache A. Andreas, ne spune care este karma în funcţie de luna naşterii.

loading...

Luna naşterii ne arată viaţa curentă şi ce sarcină avem de îndeplinit în această viaţă.
Luna naşterii ne arată ce vor oamenii de la noi, dar şi cum ar trebui să ne comportăm noi cu ei.
În data naşterii stă ascunsă o întreagă matrice a omului şi se poate vedea toată structura lui, şi nu mai vorbim de trecutul, prezentul şi viitorul acestuia.
Bineinteles nu este definitoriu aceasta ipotezea ,ea trateaza cauzele generale, fiecare om are o matrice speciala.
Mai jos vă prezint progamul karmic atât social cât şi prezent în funcţie de luna dumneavoastră de naştere.

LUNA IANUARE
Persoanele născute în luna ianuarie au venit să ajute la prelucrarea karmei fratelui său a surorii.
În general cei născuţi în luna ianuarie trebuie să înveţe să dăruiască şi să ofere protecteie şi înţelegere frăţiilor sau surorilor, fără ca aceştia să se comporte cu superioritate în faţa acestora.

LUNA FEBRUARIE
Persoanele născute în luna februarie vin din altă viaţă cu o incartura şi mişune mai deosebită.
Acești oameni, în viața anterioară nu au fost foarte buni, cuminți și miloși. Din această cauză, în această viață, sunt condiționați să rezolve în interiorul lor, aceste calităţi. Persoană născută în februarie a venit în rodul său, la bunica sau bunicul (pe oricare dintre liniile). Pentru astfel de oameni, tot ce spun sau comandă părinții, nu le este ordin și nici îndrumar. Aceștia ascultă doar de reprezentanții generației mai înaintate: bunicii și bunicele.

LUNĂ MARTIE
Persoanele născute în lună martie au venit în legătură directă cu mama. În altă viaţă aceste persoane născute în martie au fost dependenţi de mamă şi soarta lor a depins foarte mult de mamă.
În această viaţă cei născuţi în această lună trebuie să înveţe să fie independenţi inclusiv de mamă.
Cu cât mai repede se va tăia cordonul energetic ombilical de mamă şi va învăţa să ia decizi fără mamă cu atât mai repde viaţa acestora se va inbunatatii.
Lecţia principală a acestora este să înveţe să fie independenţi şi să sădească ambundenta în vietiile celorlalţi.

LUNA APRILIE
Persoanele născute în luna aprilie, au legătură karmică foarte puternică cu tatăl lor.
Persoanele născute în luna aprilie poartă pe umerii karma şi păcatele tatălui, în această viaţă, aceste persoane în altă viaţă au depins de tatăl lor şi s-au lăsat agresaţi de aceştia.
În această viaţă trebuie să înveţe să aibă relaţie bună cu acesta şi să nu depindă de el, cum a făcut în viaţă trecută, ba din potrivă să înveţe să îl ierte şi să îl sprijine el pe acesta.

LUNA MAI
Persoanele născute în luna mai poartă pe umerii lor karma mamei. De cele mai multe ori un astfel de om, are nişte rapoarte şi relaţii foarte neplăcute şi tensionate cu mama. Este foarte important să regleze, armonizeze, restaureze şi să o ierte pe mamă şi să înceteze a mai fi supărate pe aceasta.
Cu cât mai repede va învăţată să o înţeleagă şi să îi ofere sprijin şi mulţumire pentru tot ce este ea, cu atât mai repede viaţa se va îmbunătăţi semnificativ.
Lecţia principală celor născuţi în mai este să înveţe să mulţumească mamei pentru tot ce a putut face aceasta şi nu în ultimul rând celor din jur.

LUNA IUNIE
Persoanele născute în luna iunie au karmă destul de dificilă, va trebui să înveţe să îşi trateze mama şi tatăl în mod egal cât şi pe cei din jur, pentru că vor avea provocarea de a se da intodeauna de partea unuia dintre părinte.
În altă viaţă de la aceştia au pornit cele mai mari razboie atât familiale cât şi în societate.
Lecţia de viaţă principală este să înveţe să îi trateze pe toţi egali.

LUNA IULIE
În această lună se nasc oamenii care foarte mult timp s-au blocat pe ei înşişi într-un anumit loc.
Omul, în această viaţă, va fi condiţionat să treacă dintr-un oraş în altul, dintr-o regiune în alta, fie singur sau cu toată familia lui.
Acest proces va continua chiar şi atunci când acesta îşi va crea propria familie. Este foarte bine dacă activitatea omului va fi legată de desele deplasări pe motiv de serviciu, atât în interiorul ţării cât şi dincolo de graniţele acesteia.
Cu cât mai mult timp se va afla în deplasări, călătorii, în mişcare, cu atât mai bine şi frumos se va aranja viaţa acestuia.
Lecţia principală adaptarea la mediul înconjurător.

LUNA AUGUST
Persoanele născute în luna august au venit în această viaţă cu o putere foarte mare asupra celor din jur.
Ele au venit în această viaţă pentru a aduce stabilitate în univers.
Persoanele născute in luna august vin adeseori într-o familie în care legile universului au fost dezechilibrate.
Un mic exemplu în această viaţă, aceste persoane posibil să aibă o experienţă plină de certuri între mama şi tata, aceştia trebuie să îi unească şi să întărească legăturile familiale.
Lecţia principală este puterea de a întări realatiile cu cei din jur, aceştia având o mare forţă de a întări şi consolida relaţii.

LUNA SEPTEMBRIE
Persoanele născute în luna această sunt sprite foarte talentate şi deţin într-adevăr un corp astral foarte puternic. Dacă te ai născut în această lună va trebui să înveţi să îţi creşti talentul, şi îl aduci la nivelul cel mai mare posibil.
Sarcina principală este să îţi proslăveşti neamul şi să aduci plus valoare în meseria sau talentul pe care îl ai.

LUNA OCTOMBRIE
Persoanele născute în luna octombrie sunt spirite venite să mărească capitalul neamului. În general majoritatea primesc de la părinţi sau bunici o formă de avere pe care trebuie să înveţe să o dezvolte.
În general trebuie să înveţe să prospere şi să nu fure de la cei din jur, tot ce strâng trebuie să facă cinstit.
În această viaţă vor fi testaţi să lupte pentru avere sau bunuri necinstite.

LUNA NOIEMBRIE
Persoanele născute în luna aceasta au venit în această viaţă să aducă o doză de frumuseţe şi pasiune asupra mediului înconjurător.
Au venit aici pe pământ să aducă doza de frumuseţe de care are nevoie natura şi locul de unde aparţine.
Aceşti oamenii au karma în general cu partea sexuală, punând foarte mult accent pe sexualitate, senzualitate şi dominarea celor din jur.
Trebuie să înveţe să îmbunătăţească mediul înconjurător şi oamenii.

LUNA DECEMBRIE
Persoanele născute în această lună au datorie karmică de a aduce ceva nou în univers şi în viaţa celor din jur.. Ei sunt aici să înveţe să experimenteze lumea şi să aducă bucurie celor din jur.
Majoritatea maeştrilor spirituali s-au născut în această lună.
Persoanele care sunt născute în luna decembrie trebuie să aducă ceva nou familiei şi întregi societăţi.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>