Breaking news

Nu zâmbești și te ascunzi pentru că ai dinți lipsă? Nu mănânci mere pentru că ți se mișcă proteza? Recapătă-ți zâmbetul cu Life Dental Spa Oradea!

Îți acoperi gura când vorbești sau când zâmbești pentru că nu vrei ca alții să-ți observe problema? Sau ai pierdut mai mulți dinți și dorești să îți remediezi în cele din urmă situația? Nu îți faceți griji, Life Dental Spa Oradea te ajută să obții zâmbetul perfect într-un timp scurt!

Odată cu dinții, pierzi și ocazii de a te bucura de viață. Life Dental Spa Oradea are acum soluția rapidă, eficientă și fără durere: cu procedura Fast & Fixed, ai dinți ficși în doar 24 de ore și poți savura din nou viața. Dinții sunt foarte importanți și știm cu toții cât este de jenant să îți ascunzi întotdeauna zâmbetul.

Lipsa dinților creează probleme atunci când trebuie să mănânci și este o sursă de jenă față de alte persoane. Mai mult, dacă nu acționezi la timp, te supui unor riscuri care îți pun sănătatea în pericol!

Poate că nu pare, însă lipsa dinților nu reprezintă doar o problemă care îți afectează viața din punct de vedere estetic, ci poate provoca daune grave sănătății tale generale. Atunci când unul sau mai mulți se pierd, structura orală devine dezechilibrată și apar o serie de probleme care afectează sănătatea generală:

 • Dificultăți de masticație. În funcție de locul în care îți lipsește un dinte, este posibil să îți fie greu să mănânci alimentele tale preferate. De exemplu, molarii joacă un rol cheie atunci când mesteci carne sau alimente dure. Dacă îți lipsește vreunul, este posibil să nu mesteci deloc bine. Mestecarea incorectă îți poate afecta digestia și poate provoca reflux gastroesofagian.
 • Consecințe pentru sănătatea mintală: mulți oameni cred că pierderea dinților afectează doar estetica și funcția masticatoare, dar realitatea este că afectează inclusiv sănătatea mintală. Zâmbetul este un act de socializare care implică încredere și siguranță, dar și bucurie. Atunci când nu ai un zâmbet complet, pot apărea temeri și nesiguranțe care îngreunează interacțiunea cu alte persoane.
  • Dinții lipsă pot provoca cefalee și chiar dureri de spate. Suferi adesea de dureri de cap sau dureri de spate? Poate că sună ciudat, dar vina ar putea fi dinții pe care nu îi mai ai. Când îți lipsesc dinții și poate că unii sunt deja puțin strâmbați, arcadele tale nu se mai potrivesc și, prin urmare, nu mai poți să le închizi corect. Arcadele nu pot distribui tensiunea uniform atunci când mesteci, ducând la  articulațiile inflamate. Durerile de cap recurente, pierderea echilibrului, durerile de spate sunt la ordinea zilei pentru cei care au rămas fără dinți de prea mult timp.
  • Lipsa dinților te fac să arăți mai bătrân. Dinții determină în mare măsură forma și structura feței tale. Te-ar surprinde să știi cum dinții lipsă îți pot strica estetica feței. Când osul de sub gingie devine foarte subțire, fața începe să pară din ce în ce mai bătrână. Cunoști fețele bătrânilor atunci când își îndepărtează protezele? Ei bine, efectul este la fel.
 • Pierderea tuturor dinților. Dacă nu apelezi la procedura Fast & Fixed curând, situația s-ar putea înrăutăți. Osul nu se retrage doar acolo unde a fost odată dintele tău, ci și sub rădăcinile tuturor dinților vecini. Se declanșează o adevărată reacție în lanț, în care dinții tăi devin din ce în ce mai instabili și, în cele din urmă, cad, pentru că nu mai au suficient os pentru a fi susținuți. Este uimitor să te gândești că din ceea ce părea o pierdere inofensivă a unui singur dinte, după ani de zile te poate face să pierzi toți dinții pe care îi ai în gură.

Acum ești mai conștient de ceea ce se poate întâmpla dacă nu îți înlocuiești dinții lipsă cât mai curând posibil. Trebuie doar să iei o decizie. Cu tehnologiile actuale ale clinicii Life Dental Spa Oradea, nu trebuie să mai suferi din cauza lipsei dinților. 

Soluția ideală pentru pierderea dinților este Fast & Fixed, căci permite obținerea celor mai bune rezultate atât la nivel funcțional, cât și estetic. În ce constă intervenția? Sistemul Fast & Fixed se bazează pe o tehnologie inovatoare, ce presupune inserarea unui număr de 4 implanturi dentare la mandibulă și 6 implanturi dentare la maxilar, spre deosebire de clasica intervenție de inserare a 8 sau 10 implanturi dentare la nivelul fiecărei arcade. 

Astfel, cu ajutorul sistemului Fast&Fixed, pacientul are parte în doar 24 de ore de dinți ficși, căci după inserarea implanturilor dentare Blue Sky Bredent, în aceeași ședință, se va atașa lucrarea protetică provizorie. 

Clinica stomatologică laser Life Dental Spa Oradea adoptă tehnici ghidate de computer care permit o analiză exactă a gurii pacientului și, în consecință, garantează o precizie extremă în momentul intervenției Fast & Fixed, în stabilirea punctului precis în care va fi poziționat implantul. Te poți baza pe niveluri excelente de siguranță, durabilitate și excelență, obținând rezultate optime într-un timp scurt. În acest sens, cea mai mare problemă orală care oferă o imagine negativă, lipsa dinților, este rezolvată în doar 24 de ore.

Dacă dorești să obții un zâmbet perfect într-un timp scurt, Fast & Fixed este soluția optimă

Și pentru că bunăstarea pacienților este prioritatea medicilor dentiști ai clinicii Life Dental Spa, pun la dispoziție o ofertă de nerefuzat: consultații gratuite cu camera intraorală pentru primii 10 pacienți care aleg procedura Fast & Fixed. Nu mai sta pe gânduri și beneficiază și tu de consultație gratuită cu camera intraorală (în valoare de 197 de lei)! Înscrie-te la numărul de telefon 0318282274 și obține un zâmbet perfect în doar 24 de ore!

Life Dental Spa Oradea îți face viața mai frumoasă! Iată doar câteva dintre beneficiile pe care le obții dacă alegi procedura Fast & Fixed:

 • Principalul beneficiu în urma intervenției – dantură reabilitată  în numai 24 de ore;
 • Restabilirea fizionomiei feței în timp record;
 • Lucrările dentare provizorii se realizează ÎN ACEEAȘI ZI cu inserarea implanturilor;
 • Intervenția este predictibilă și NU DOARE, pacientul fiind sedat conștient;
 • Costuri mai mici, comparativ cu procedura clasică de implant individual, ce necesită 8-10 implanturi per arcadă;
 • Restabilirea imediată a funcțiilor estetice și masticatorii;
 • Estetică dentară, care permite pacientului să zâmbească în siguranță, întinerind aspectul feței;
 • Procedura este minim invazivă pentru pacient, Fără Sinus Lift in majoritatea cazurilor.

După cum poți vedea, lipsa dinților nu este ceva ce trebuie ignorat! În clinica Life Dental Spa Oradea, medicii stomatologi știu că cel mai important lucru este sănătatea dentară a pacienților și, prin urmare, pun la dispoziție oferte de nerefuzat pentru ca pacienții orădeni să își recapete dantura mult dorită!