Breaking news

Nu pleca la drum fara corturi de rulote – utilitatea lor este nepretuita!

Odata ce ai cumparat sau inchiriat o rulota, posibilitatile de a face excursii devin nelimitate, fara a mai depinde de disponibilitatea hotelurilor si a pensiunilor. Ai libertatea de a te caza oriunde si oricand doresti, in mijlocul naturii beneficiind, in acelasi timp, de un confort sporit.

Printre echipamentele care imbunatatesc experienta traita in timpul unei excursii se numara diferite modele de corturi pentru rulote. Acestea sporesc spatiul pe care il ai la dispozitie, jucand rolul unei terase care te protejeaza, in functie de anotimp, de razele soarelui, de ploi sau chiar de ninsoare.

Avantajele cortului Rimini Air 390 A

Disponibil la pretul de 3.460,05 lei, produsul are urmatoarele dimensiuni: latimea de 390 de centimetri, adancimea de 235 de centimetri si inaltimea la montare cuprinsa intre 235 si 250 de centimetri. Greutatea totala este de 17 kilograme.

Cei care au testat astfel de corturi rulote le apreciaza in mod deosebit pentru urmatoarele caracteristici:

  • faptul ca se monteaza cu maxima rapiditate, datorita celor 4 tuburi de aer separate, de calitate premium;
  • ferestrele mari si transparente, care permit o excelenta vizibilitate. Datorita lor, poti sa te bucuri de peisaje naturale fantastice in timp ce te afli in interior, fara a fi supus intemperiilor. Daca doresti intimitate, poti folosi in orice moment capacul interior cu care este dotata fiecare fereastra;
  • stabilitatea remarcabila, datorata combinatiei de piloni de aer si tije de armare din aluminiu;
  • versatilitatea conferita de faptul ca partile din fata pot fi rulate sau configurate ca niste copertine, in functie de dorinta utilizatorului;
  • faptul ca din dotarile standard fac parte un ecran de vant, o bara de presiune si protectia realizata din spuma.

La comandarea unui astfel de model de corturi rulote, cumparatorul primeste un pachet din care fac parte urmatoarele elemente: cortul propriu-zis, tuburi de aer, o pompa de aer, stalpi de presiune, stalpi de intarire, protectie de spuma, ecran de vant, franghii, cuie si sac de ambalare.

corturi rulote

De ce sa alegi un cort gonflabil Lynx 240?

Acest tip de corturi pentru rulote este apreciat, de asemenea, de numerosi utilizatori. Disponibil la pretul de 2.272,05 lei, are latimea de 240 de centimetri, adancimea de 235 de centimetri si inaltimea de montare intre 235 si 250 de centimetri. Greutatea neta este de 11, 2 kilograme, ceea ce il face foarte usor de transportat.

Modelul Lynx se remarca printr-o fereastra panoramica mare si doua ferestre laterale, ceea ce asigura o ventilatie eficienta. Daca utilizatorii doresc acest lucru, toate suprafetele ferestrelor pot fi inchise opac. Cele doua usi laterale sunt dotate cu plase de tantari, care asigura protectia impotriva insectelor.

Alte avantaje demne de luat in considerare sunt reprezentate de cortina usoara, de cadrul intarit cu membrana cu camera de aer in trei straturi, de dotarea cu aparatoare de vant si protectie pentru roti. Datorita tehnologiei AES, se umfla in cel mai scurt timp si beneficiaza de o stabilitate ridicata. Conectarea vehiculului se realizeaza prin profil keder.

Din oferta magazinului online XGOCamping.ro fac parte si alte modele de corturi pentru rulote, care iti vor asigura un plus de spatiu si de confort in excursiile facute in natura. Alege produsul preferat si bucura-te deplin de fiecare experienta!

>