Breaking news

“Nu fug de cuvinte”, un nou single marca Ad Litteram – VIDEO

loading...

Trupa Ad Litteram anunţă în noul său single că “Nu fuge de cuvinte”. Piesa are un mesaj tranșant pentru întreaga industrie a showbizz-ului românesc.

Ad Litteram “nu a fugit de cuvinte” în momentul în care a semnat noul single. Versurile piesei vorbesc despre industria muzicală autohtonă care este una superficială și dispusă la orice atât timp cât există profit.

Industria în esenţă e o cetate a păcatului / Diavoli stau ascunsi in detaliile c@c@tului / Aici toți stau la poza ca-n picturile baroc / Showbizz-ul pentru mine-i un loc în care mă joc /, spune rapp-erul.

Versurile sunt întărite de un videoclip, care reuseşte să evidenţieze prin simplitatea sa partea deloc strălucitoare a industriei. Claudiu Ristea este responsabilul de imagine, iar Dragoş Dumistracel a realizat postproductia.

Piesa “Nu fug de cuvinte” este o colaborare între Ad Litteram şi Dj Undoo şi se va regăsi pe albumul „Un golan devenit poet”, care va fi lansat în viitorul apropiat, proiectul va include şi piesa cu acelaşi nume, single ce a fost lansat la începutul anului trecut.

loading...