Breaking news

Nu e suficient sa faci un test drive inainte sa cumperi o masina. Trebuie sa-l faci bine!

 

Nu e suficient sa faci un test drive inainte sa cumperi o masina. Trebuie sa-l faci bine!

Masina reprezinta una dintre cele mai costisitoare achizitii pe care cele mai multe persoane aleg sa o faca dupa ce isi iau carnetul sau atunci cand considera ca a venit momentul sa detina un vehicul propriu. Tocmai de aceea este bine ca fiecare sa se gandeasca indeajuns de mult care este cea mai buna alegere si ce model de masina s-ar potrivi nevoilor dar si bugetului sau. Un test-drive bine facut  este absolut necesar la achizitionarea unei masini noi. Prin acesta soferul are sansa sa descopere daca automobilul este cu adevarat facut pentru el!

In articolul de azi vei regasi cateva sfaturi pretioase care te vor ajuta sa faci un test-drive corespunzator, prin care sa poti sa sesizezi orice neregula ar putea putea avea masina pe care iti doresti sa o cumperi.

1.Este masina pe care ti-O DORESTI cea de care AI NEVOIE?

Inainte sa incepi sa faci vizite diferitelor reprezentante auto sau parcuri de masini second-hand trebuie sa stabilesti foarte clar care sunt conditiile in care vei utiliza masina cel mai des. Astfel vei putea stabili marimea acesteia, daca sa aiba trapa sau nu, daca sa fie manuala sau automata, cat si multe alte detalii. De asemenea daca nu esti inca hotarat poti sa ceri parerea expertilor pe care ii vei gasi in fiecare dintre showroom-urile  disponibile.  Mai multe informatii despre cum sa efectuezi un test-drive poti gasi si pe site-ul Odat.

2.Asigura-te de disponibilitatea masinii de test

Odata ce clarifici toate specificatiile dorite si i le comunici supplier-ului tau, acesta va putea sa se asigure ca atunci cand vei veni la reprezentanta, va fi disponibila o masina pentru test drive care sa corespunda exact cerintelor tale. Astfel  examinarea ta asupra masinii va fi mult mai eficienta, avand la dispozitie modelul pe care ti-l doresti sau unul apropiat ca si specificatii.

3.Poti regasi modele de drive test pentru mai multe masini pe odat.ro

 

Test-drive ul este sansa ta sa descoperi cum tehnologia implementata in bordul masinii iti poate face viata mai usoara la volan. Fie ca este vorba despre sistemul de navigatie, de functia de Cruise Control sau Cross Traffic Monitor, fiecare dintre acestea iti poate asigura calatorii mai sigure si in care sa dispui de asistenta in permanenta din partea software-urilor inteligente. Este indicat sa incerci toate dotarile masinii sau sa soliciti o demonstratie din partea vanzatorului.

Achizitionarea unei masini noi trebuie trata cu seriozitate. Este important ca soferul sau viitorul sofer sa aleaga un vehicul care sa ii satisfaca nevoile si sa se incadreze in bugetul acestuia. De asemenea test-drive-ul nu ar trebui sa lipseasca, acesta ajutand clientii sa descopere pana si cele mai mici nereguli la modelele de masini pe care si le doresc. Poti sa gasesti mai multe informatii despre drive test pentru mai multe masini pe odat.ro.

Atunci cand investesti o suma semnificativa de bani In achizitionarea masinii visurilor tale este important sa stii toate detaliile care tin de interior, confort, tehnologie, demaraj, comenzi, functionarea in conditii meteorologice neprielnice, informatii despre consum  cat si despre conducerea acesteia pe diferite tipuri de drumuri. Numai asa vei cumpara exact modelul care iti va putea atinge asteptarile.  Cu ajutorul sfaturilor prezentate in acest articol vei reusi sa faci alegeri informate si pe care sa nu le regret mai tarziu!

>