Breaking news

Nu e glumă! Din 1 aprilie, 50.000 de lei în fiecare lună în turnee de table pe NetBet

NetBet, primul site care oferă jocuri de table pe bani reali, a adăugat în oferta sa și TURNEE de table pe bani reali! Zi de zi, iubitorii de table au la dispoziție turnee cu intrare gratuită și cu fonduri de premii garantate.

Seria de turnee se va lansa pe 1 aprilie, cu un freeroll în care intrarea este gratuită pentru toți participanții care acceseaza platforma de table NetBet Chiar dacă lansarea va fi de Ziua Păcălelilor, evenimentul inaugural are un fond de premiere foarte serios, de 5.000 de lei cât se poate de reali! Practic, oricine are un cont NetBet poate participa pentru o parte din premii fără să riște nimic.

Freeroll de 5.000 de lei în fiecare vineri

Turneul gratuit de 5.000 de lei se va repeta săptămânal, iar premiile se vor împărți la zeci de participanți. Un loc în premii înseamnă un câștig între 22 de lei și 857 de lei!

  • Fond de premiere: 5.000 RON
  • Intrare: gratis
  • Când: în fiecare vineri la ora 19:00
  • Unde: pe netbet.ro, în platforma de table online

Evenimente garantate zilnic

Pe lângă turneul programat în fiecare vineri, iubitorii jocului de table pot să deschidă turneele în fiecare seară, deoarece sunt alte și alte evenimente la dispoziție. În plus, ar fi bine ca jucătorii să fie atenți la platforma de table pentru că vor fi surprize speciale, cum ar fi turnee cu vedete, turnee private pe bază de invitație și așa mai departe.

Calendarul curent include următoarele evenimente:

  • NetBet Weekly 5000 – 5000 RON fond de premiere, intrare gratuită
  • NetBet Daily 200 – 200 RON fond de premiere, intrare gratuită
  • NetBet Daily Rebuy 10 – 400 RON garantați în premii, 10 RON intrare
  • NetBet Daily Rebuy 5 – 100 RON garantați în premii, 5 RON intrare

NetBet este primul și singurul operator autorizat în România care oferă table și turnee de table pe bani reali. Jucătorii se pot bucura atât de calendarul de turnee, cât și de mese clasice, unu-la-unu, alături de alți jucători online.

Platforma de table poate fi accesată direct din cazinoul NetBet. Un jucător are nevoie de un cont de utilizator deschis la NetBet și jocurile sunt afișate în categoria dedicată, accesibilă din meniul principal și din oricare altă parte a siteului netbet.ro.

>