Breaking news

Nu ai timp să ajungi la sală? Robert Serea te ajută să te antrenezi de acasă!

Robert Serea a introdus în premieră în România, un site de fitness și nutriție dedicat exclusiv femeilor care vor să fie sătătoase, frumoase dar cu o talie de invidiat. Toate doamnele şi domnişoarele, indiferent de vârstă, care nu au timp să meargă la sală, se pot antrena de acasă prin intermediul site-ului mentine-tesanatos.ro.

Din dorinţa de a ajuta cât mai multe persoane să arate bine dar să fie şi sănătoase, Rober Serea a lansat în urmă cu câteva luni, site-ul interactiv dedicat exclusiv femeilor care vor să aibă un corp de invidiat.

„Mi am dorit foarte mult să ajut cât mai multe persoane să slăbească și să aibă cât mai multă informație gratuită. Lucrând că antrenor de atâția ani am văzut că fetele sunt mult mai dedicate să slăbească și să arate bine așa că m-am gândit să fac un site de nutriție și antrenamente doar pentru femei”, a declarat Robert Serrea în exclusivitate pentru exclusivNEWS.ro.

Noutatea acestui proiect interactiv este faptul că e primul site de fitness și nutriție din România dedicat exclusiv femeilor.

„Este singurul site de fitness și nutriție doar pentru femei. Pe site se găsesc antrenamente online, rețete sănătoase care nu sunt greu de gătit, calculator de calorii, blog cu tot felul de articole interesante și rezultatele pe care le am avut cu clientele mele. Eu spun că e cel mai complex site de fitness dedicat pentru femei din România. Antrenamentele online postate pe site ca şi video, le poți face acasă, la sala sau oriunde în alt loc unde ai un pic de spațiu. Le poți viziona de pe tabletă, telefon, tv sau laptop. Antrenamentele durează doar 40 de minute timp în care poţi arde între 400 şi 500 de calorii. Am cliente care şi-au cumpărat pachetul de antrenamente online din aeroport deoarece plecau în vacanță și nu voiau să piardă din tonus sau să se îngrașe. Am mămici care nu pot ajunge la sală și au ales să se antreneze acasă alături de cei mici. Sunt multe avantaje care îți aduc antrenamentele online. Dacă nu știi ce să mănânci la micul dejun și îţi doreşti să mănânci sănătos, putem intra pe site-ul menține-tesanatos.ro secțiunea nutriție iar acolo găsim rețete sănătoase și gustoase la mic dejun, prânz sau cină. Dacă ne dorim să știm câte calorii ar trebui să mănânci că să poți slăbi în funcție de înălțime, vârstă, te ajută calculatorul de calorii. Gata nu vă spun mai multe, vă aștept pe site-ul www.menține-tesanatos.ro și nu uitați fetelor că va aștept în echipa mea!” a mai precizat Robert Serea.

Aşadar, cu doar un click îl ai acasă, 24 din 24, pe Robert Serea, ca şi personal trainer, care te ajută să ai un corp sănătos şi frumos.