Breaking news

Noutățile lunii octombrie de la LIBREX

Luna octombrie aduce multe suprize și noutăți pentru cititori, din partea librăriei online LIBREX. S-au lansat câteva cărți de excepție și de asemenea, îți recomandăm să urmărești periodic site-ul pentru a afla când te poți bucura de promoții. În continuare, îți vom prezenta câteva dintre noutățile lunii octombrie la LIBREX! 

  • Când corpul spune nu 

Una dintre cele mai bune și mai așteptate cărți ale anului 2021. Cand corpul spune nu de Gabor Mate este o carte ce explică în mod detaliat efectele stresului asupra corpului și cum putem sa facem față provocărilor de zi cu zi, astfel incat sa ramanem sănătoși și din punct de vedere fizic, dar și psihic. Gabor Mate explica în detaliu mecanismul prin care stresul ne afectează și cum nu ne putem vindeca pana nu învățăm să ne echilibram din punct de vedere psihic.

  • Ardoare

Cea mai nouă carte scrisă de Tracy Wolff este Bestseller New York Times, a fost votată Cea mai bună carte Young Adult a anului 2020 pe Amazon și a inspirat un film aflat în producție la Universal Pictures. Este primul volum al seriei Crave și o are drept protagonistă pe Grace. Aceasta ajunge la Academia Katmere, un loc în care puteau fi întâlniți vampiri și dragoni, iar ea era o simplă muritoare. Singurul care îi oferă atenție și nu o urăște este vampirul Jaxon Vega, care nu a mai simțit atracție pentru nimeni timp de mai bine de o sută de ani. Grace își propune să afle de ce Jaxon este atras tocmai de ea și descoperă adevăratul motiv pentru care a fost adusă la Katmere. 

  • Diavolul: Capcana amintirilor. Seria Anchetele lui Audrey Rose, Vol 4

Cartea scrisă de Kerri Maniscalco este al patrulea volum al seriei Anchetele lui Audrey Rose, Bestseller New York Times. Audrey Rose Wadsworth si Thomas Cresswell au ajuns în America, mai exact în Chicago. Acolo, participă la Expoziția Mondială și află detalii despre crime nerezolvate și dispariții. Cei doi încep investigațiile pentru a ajuta, însă ajung chiar ei în fața unui criminal în serie. De aici începe o luptă contracronometru pentru a supraviețui și pentru a prinde făptașul. 

  • Bridgerton. In drum spre altar. Povestea lui Gregory. Vol. 8

Seria Bridgerton a ajuns la volumul 8, care ne prezintă Povestea lui Gregory. Acesta este un romantic incurabil, care crede în dragostea adevărată și este convins că își va ști exact cine este aleasa lui, când o va vedea. Dorința îi este îndeplinită, numai că există o problemă: Hermione Watson este îndrăgostită de altcineva. Prietena ei, Lady Lucinda Abernathy intervine și încearcă să îl ajute pe Gregory să o cucerească pe Hermione, numai că se îndrăgostește chiar ea de Gregory. Gregory își dă seama că de fapt Lucinda este aleasa lui, doar că ea este logodită. O poveste de dragoste dificilă, din care Gregory speră să iasă cu bine și să ajungă la altar alături de cea de care s-a îndrăgostit. 

  • Repară-mă. Seria Atingerea lui Juliette. Vol. 4

Ultima carte pe care ți-o prezentăm în această serie era așteptată de ceva timp. Dacă ai citit deja primele volume din serie, știi că Juliette l-a ucis pe comandantul suprem al Americii de Nord și a preluat conducerea Restaurației. A devenit conducătoarea Sectorului 45 și îl are alături pe Warner. Cu toate acestea, este încă bântuită de puterile sale nebănuite și o simplă atingere poate ucide pe oricine. Liniștea nu durează prea mult și cei doi pornesc într-o nouă bătălie. 

Dacă ți-am stârnit curiozitatea cu aceste cărți, te invităm pe site-ul LIBREX pentru a le comanda la prețuri speciale!