Breaking news

Noutățile lunii martie la Disney Channel si Disney Junior

Disney Channel si Disney Junior vin cu noutăţi în grila de primăvară care începe la 1 martie. Seriale noi şi desene animate pentru copii şi adolescenţi.

BIA spune povestea unui grup de tineri creatori de conținut, care își descoperă și își exersează talentele la „Fundom”, un hub al influențatorilor încărcat de creativitate în care se întâlnesc, se distrează și creează. Printre ei se află și Bia, o adolescentă visătoare căreia îi place să deseneze și împărtășește o pasiune comună cu sora sa dispărută, aceea pentru muzică. Misterul, romantismul și pasiunile adolescentine revin la Disney Channel în noi episoade din BIA, din 9 martie, de la ora 18.00, în fiecare zi de luni până vineri.

INSECTE PE VIAȚĂ, ÎN NOI AVENTURI

Trei prieteni gândaci își continuă aventura vieții lor într-un motel al oamenilor care pentru ei este cea mai minunată și plină de aventuri metropolă. Aici își fac prieteni noi, încearcă lucruri noi și se autodescoperă în cele mai captivante, amuzante și distractive situații.  De luni până vineri, de la ora 16.00.

TABĂRA CU PERIPEȚII, EPISOADE NOI DIN SEZONUL 4

Lou se adaptează la noul să job de director de tabără, alături de Destiny, Finn și Matteo. În tabără sosesc doi noi consilieri, Noah și Ava, dar și un membru nou în colectivul de copii, Gwen, excentric și plin de surprize. Noi episoade din sezonul 4 încep din 23 martie, de luni până vineri de la 15.30.

Disney Junior

GIGANTOZAURUL
Mici dinozauri au intrat în bucluc. Raptorii îi provoacă la un meci de basket. Cine și cum va  ieși oare din această confruntare? Din 2 martie, de luni până vineri, de la ora 18.00.

VAMPIRINA ȘI PARCUL DE DISTRACȚII

Vee vine cu o idee nouă, creativă, inspirată de Transilvania natală pentru parcul de distracții gândit de Bogdan. Acum ideea nu mai trebuie decât să obțină votul consiliului director. Cum va fi primită, oare ideea micuței? Episoade noi, de luni până vineri, de la ora 18.30.

CÂNTECE DE LEAGĂN CU VAMPIRINELE ROCK

Vampirinele Rock execută o variantă soft a cântecelor lor celebre, numai bune de ascultat înainte de culcare. Din 2 martie, de luni până vineri, de la ora 20.25.

TRANSPORTUL ORGANIZAT AL TUTUROR SPECIILOR – LIVRĂRI NOI

Clic și Zglobi învață un tânăr pui de leu diferența dintre răcnetul de interior și cel de exterior, dar au de furcă și cu un porc spinos care se teme să coboare prin tubul de livrare. Din 23 martie, de luni până vineri, de la ora 17.30.