Breaking news

Noutăţi la Stifler – huse şi accesorii telefon

loading...

Smartphone-ul a devenit un accesoriu indispensabil in viaţa de zi cu zi. Este un bun fără care parcă ne lipseşte ceva, nu mai este un lux cum era telefonul mobil înainte. Nevoia de a fi mereu conectaţi impune necesitatea unui smartphone pentru oricine.

huse telefoaneCăutăm tot timpul noul, vrem să fim la curent cu cele mai recente apariţii şi de aceea alegem şi ultimele generaţii de smartphone-uri apărute pe piaţă, fie din nevoia de a fi în pas cu moda, fie din pură necesitate a caracteristicilor tehnnice sau altele. Noutatea o căutăm şi când vine vorba de accesorizarea smartphone-ului, exact în acest scop fiind creat şi magazinul online Stifler.

Husele au atât rol de protecţie cât şi de îmbunătăţire a aspectului telefonului. Tehnologia avansează, telefoanele sunt tot mai pretenţioase şi astfel au nevoie şi de îngrijire suplimentară. Stifler vine în sprijinul acestei nevoi şi pune la dispoziţia clienţilor interesaţi huse pentru modelele de telefoane iPhone, începând de la modele precum 4 sau 4S, 5 sau 5S, dar chiar şi pentru cele mai recente apariţii – iPhone 6 sau 6 Plus. Huse tip flip, huse clasice, huse model bumper, din materiale diferite – piele, aluminiu, sticla şi în culori diferite întâmpină orice nevoi ar avea fiecare. Nu numai gama iPhone, ci şi seria de telefoane Samsung, de la modelul Galaxy S3 până la Galaxy S5, Galaxy Note 3 sau Note 4, şi de asemenea variantele mini beneficiază de o mare varietate de huse în diferite culori şi modele.

Dacă de obicei majoritatea merge pe un stil monocrom când vine vorba de alegerea unei huse, fetele de obicei au o atracţie aparte pentru culori. De aceea Stifler oferă o gamă largă de modele şi culori pentru cele mai noi apariţii de pe piaţă în domeniul smartphone-urilor.

Telefonul mai are nevoie şi de accesorii şi de aceea exista şi o varietate de produse utile în magazinul online Stifler. De la cabluri de date şi cabluri de încărcare, la încărcătoare auto, baterii externe, se oferă pe site-ul acestui magazin specializat chiar şi mănuşi tactile ce permit utilizarea telefonului fără a fi date jos, iarna, când frigul de afară te face să nu vrei să răspunzi deloc la telefon.

Husele si accesoriile de telefon reprezintă idei de cadouri ideale, conferă un stil aparte, o eleganţă proprietarului, ce poate fi completată în cazul bărbaţilor şi cu seria de brăţări şi butoni cu design unic.

Toate produsele de pe site-ul Stifler te ajută să îţi personalizezi smartphone-ul după bunul plac, în funcţie de stilul tău, poţi opta pentru ceva mai elegant sau ceva mai fancy, inovativ. Gama de huse şi accesorii oferite reprezintă chiar o alegere ideală în momentul în care vrei să faci un cadou unei persoane împătimite de gadgeturi. Astfel o baterie externă de la care smartphone-ul poate fi încărcat între 3-5 ori în funcţie de cât de folosit este, o pereche de mănuşi tactile sau un declanşator foto pot fi cadouri ideale pentru cei ce vor tot timpul să fie în trend cu ultimele apariţii din domeniul tehnologiei.

loading...