Breaking news

Noul videoclip al Radio Killer va fi plin de scene fierbinți

Trupa Radio Killer a fost invitată joi, 10 mai, la emisiunea Request 629 de la Radio 21, găzduită de Liviu Hodor, unde a stat de vorbă cu fanii pe pagina de Facebook Radio 21, în cadrul rubricii „Vedete la perete”.

Lee Heart şi Paul Damixie, cei doi componenţi ai proiectului Radio Killer au răspuns tuturor întrebărilor venite din partea fanilor, dezvăluindu-le acestora care sunt planurile lor în ceea ce priveşte cel mai recent single al trupei, „Calling You”.

„Ne pregătim să scoatem un clip nou pentru piesa „Calling You”. Nu ştim încă despre ce este vorba şi nici nu stim cu cine vom filma videoclipul.”, a mărturisit Lee Heart.

„Dar, având în vedere ca este o piesă de dragoste, probabil că videoclipul va fi plin de scene fierbinţi.”, a completat Paul Damixie.

Întrebaţi, de către DJ-ul Radio 21, când vor lansa un album, Lee Heart a răspuns: „Am putea face uşor un album, dar am rămas pe ideea de a scoate câte un single şi apoi, când o să ne hotarâm, o să scoatem şi albumul.”

Aşa cum era de aşteptat, au curs mesajele  de încurajare şi de apreciere din partea fanilor. „Nu urmărim să eliminăm pe nimeni cu numele acesta. Suntem paşnici şi destul de prietenoşi. Radio Killer înseamnă hit în engleză, aşa că atunci când ne-am apucat de muzică, am hotărât să facem cât mai multe hituri. Sperăm să şi reuşim.„, a răspuns Paul Damixie unei întrebări postate pe pagina de Facebook Radio 21.