Breaking news

Noul deputat în colegiul 19 va fi Teo sau Mincă?!

Bucureștenii din sectorul 4, care fac parte din Colegiul 19, sunt chemați azi la urne pentru a decide noul deputat ce îi va reprezenta în Parlamentul României.

5104.585 de persoane cu drept de vot din colegiul 19, au de ales între reprezentanta PC, Liniana Mincă și reprezentata PD-L, Teo Trandafir. Bucureștenii își por exprima votul în cele 61 de secții de vot din Colegiul 19, de la ora 7,00 până la ora 21.00.

Mincă a invitat presa să participe la numărarea voturilor pe care o va face, alături de primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone şi soţul său, după închiderea urnelor de la ora 21.00.

Fiecare secţie de votare are câte cinci cabine de vot, cinci ştampile cu menţiunea „VOTAT” şi o ştampilă de control. Pentru acest tur de scrutin s-au tipărit 115.045 buletine de vot, a precizat Prefectura Capitalei.

La alegerile de astăzi pot vota doar alegătorii care locuiesc pe raza Colegiului 19, cuprins între Şoseaua Giurgiului, Şoseaua Olteniţei şi Bulevardul Constantin Brâncoveanu, la secţia de votare unde este arondată strada de domiciliu.

Alegătorii trebuie să se prezinte la secţiile de vot cu buletinul de identitate, cartea de identitate sau cartea de identitate provizorie valabile, iar cei care sunt elevi în şcolile militare, pot veni cu carnetul de serviciu militar.

La acest scrutin, Autoritatea Electorală Permanentă va testa un proiect-pilot de informatizare a secţiilor de votare, anunţă Mediafax.