Breaking news

Noul Dacia Duster a defilat pe 1 decembrie la parada militară de la Arcul de Triumf

loading...

Noul model Dacia Duster au făcut senzație, duminică, la parada militară din București. Cele șase autovehicule Dacia Duster se află în dotarea Ministerului Apărării Naționale.

duster la parada militaraCea mai populară marcă de mașini din România, Dacia, a defilat de Ziua Națională la parada de la Arcul de Triumf.

Atenția celor peste 20.000 de persoane prezente la paradă a fost atrasă de “Duster Army”, un vehicul special adaptat de echipele de inginerie ale Renault România pentru a răspunde cerințelor de transport ale Armatei Române, în conformitate cu standardele cerute de NATO.

Acest vehicul dispune de: sistem de protecție exterior, protecții suplimentare sub caroserie pentru motor, cutie viteze, rezervor combustibil și diferențial spate, troliu demontabil, sistem de ancorare pentru aerotransport, sistem de atelare combinat pentru tractarea de remorci militare, prize exterioare de 12V și de 24V pentru interconectare vehicule și sistem de iluminare « black out » și de camuflare faruri.

La rândul său, Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a prezentat publicului câteva vehicule reprezentative pentru flota de modele Dacia pe care o are în dotare, incluzând și două exemplare din Noul Duster.

Mașinile acestei instituții beneficiază de dotări specifice activității de poliție (rampă semnalizare cu difuzor încorporat, sirena, inscripționare etc.).

În cadrul aceluiași eveniment, modelul Duster s-a făcut în egală măsură remarcat și în momentul defilării trupelor Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU).

loading...