Breaking news

Noua Românie, propunere scandaloasă. Cere oprirea importului de cereale din Ucraina

Partidul Noua Românie a lansat o cerere surprinzătoare și controversată în contextul războiului de la granița țării. PNR cere stoparea importului de cereale din Ucraina și demiterea Ministrului Agriculturii, Petre Daea, din cauza importului masiv de cereale din țara vecină întrucât falimentează fermierii români.

Potrivit reprezentanților Partidului Noua Românie, importul de cereale din Ucraina ar avea un impact negativ asupra agriculturii românești. Aceștia susțin că importurile masive de cereale din Ucraina, la prețuri mai scăzute decât cele practicate pe piața locală, ar crea o concurență neloială pentru agricultorii români.

Aceasta a dus la scăderea prețurilor la cerealele românești și pun în pericol sustenabilitatea sectorului agricol din țară. Partidul Noua Românie susține că Ministrul Agriculturii, Petre Daea, ar fi promovat politici care au favorizat importurile de cereale din Ucraina și nu ar fi făcut suficient pentru a proteja interesele agricultorilor români.

În acest context, Partidul Noua Românie a cerut demiterea Ministrului Agriculturii, Petre Daea, și a propus luarea de măsuri pentru blocarea importurilor de cereale din Ucraina.

Demiterea Ministrului Agriculturii ar fi o măsură necesară pentru a proteja interesele agricultorilor români și a promova producția internă de cereale.

Pe de altă parte, există critici față de această cerere, care consideră că importul de cereale din Ucraina poate aduce beneficii economice pentru România, prin reducerea costurilor de producție și asigurarea unui aport constant de cereale pe piața locală. De asemenea, unii contestă acuzațiile aduse Ministrului Agriculturii, Petre Daea, și consideră că acesta ar fi luat măsuri pentru a sprijini agricultura românească în ciuda provocărilor existente.

Reprezentanții Guvernului României nu au dat încă un răspuns oficial la cererea Partidului Noua Românie. Cu toate acestea, acest scandal aduce în prim-plan problema importurilor de cereale din Ucraina și impactul acestora asupra agriculturii românești.

PNR este cel mai nou, modern și curat partid din România, fondat de tineri care nu au mai fost în alte partide.  PNR vrea ca românii să se implce în politică și astfel să se schimbe conducerea țării pentru a îndrepta lucrurile în favoarea milioanelor de români. Înscrierea se face doar online pe site-ul oficial unde puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

ÎNSCRIE-TE ÎN NOUA ROMÂNIE ȘI IA PARTE LA ADEVĂRATA SCHIMBARE A ȚĂRII.   

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.

>