Breaking news

Noua Românie are candidat la prezidenţiale. Sebastian Popescu intră în cursa pentru Cotroceni 2019

loading...

Sebastian Popescu este primul candidat oficial înscris în cursa electorală pentru alegerile prezidenţiale din anul 2019. Tânărul politician va candida la prezidenţiale din partea Partidului Noua Românie.

Avem deja un candidat oficial la prezidenţiale care doreşte să-i i-a locul lui Klaus Iohannis la Cotroceni.

Sebastian Popescu a fost desemnat duminică, 17 iunie 2018, în cadrul Adunării Generale a PNR, drept candidatul Noua Românie la alegerile prezidenţiale din anul 2019, cu 114 voturi pentru şi patru împotrivă.

În vârstă de 36 de ani, de profesie doctor medic veterinar, Sebastian Popescu se află la prima sa candidatură la funcţia de Preşedinte al României.

În anul 2016 a bifat prima candidatură la alegerile parlamentare, pe listele PNR în judeţul Vâlcea, la Camera Deputaţilor.

În anul 2015, Sebastian Popescu alături de Cosmin Grancea, Dan Truţia şi Cristian Drăghiceanu a fondat Partidul Noua Românie, singura formaţiune politică care nu primeşte în rândurile sale traseişti politici.

Tot pe 17 iunie, în Sala Amfiteatru a Institutului Naţional de Statistică, PNR a aniversat trei ani de la înfiinţare, la eveniment luând parte şi Florin Călinescu în calitate de invitat special.

Alexandru Vâlvoi, Preşedintele Asociaţiei Fără Gropi a fost prezent la aniversarea Noua Românie.
Carmen Zamfirescu, scriitor, a venit la aniversarea PNR, în calitate de invitat şi a donat 40 de exemplare din cartea sa “magia bradului de Crăciun”. Preşedintele PNR, Sebastian Popescu i-a mulţumit pentru gest şi i-a transmis că PNR va dona aceste cărţi către copii din mediul rural în cadrul unei campanii de întrajutorare a elevilor din zonele defavorizate ale României.
Florin Olteanu, profesor universitar şi doctor în istorie a luat cuvântul la aniversare în calitate de invitat.
În cadrul Adunării Generale din 17 iunie, PNR a adoptat noul Statut şi Program politic şi a ales prin vot un membru în Comisia Naţională de Etică şi Arbitraj, în eprsoana doamnei avocat Rodica Barna şi doi vicepreşedinţi naţionali: Cătălin Gabriel Dumitrescu şi Cristian Mihai Tomescu.

 

loading...