Breaking news

Noua Românie, apel urgent către politicieni: Plafonaţi preţurile! Nu lăsaţi românii să îngheţe în propriile case!!!

Partidul Noua Românie solicită Parlamentului României să adopte de urgenţă un proiect de lege pentru a plafona preţul gazelor naturale şi a curentului electric. Milioane de români riscă să îngheţe de frig în pripriile case întrucât nu îşi pot permite să plătească facturile.

“Fac apel la toţi politicienii indiferent de culoarea politică, să adopte în regim de urgenţă legea prin care se plafonează preţul utilităţilor. Nu lăsaţi românii să îngheţe de frig la iarnă, în propriile case. Arătaţi că vă pasă de cei care v-au votat să le schimbaţi în bine viaţa. Nu faceţi jocurile multinaţionalelor ca să se îmbogăţească de pe urma românilor. Nu puneţi românii să aleagă între căldură şi mâncare. Nu vă mai bateţi joc de români în prag de iarnă. Dacă există voinţă politică, într-o zi puteţi adopta în regim de urgenţă, legea iar ea să fie promulgată în aceeaşi zi de Iohannis. Orice zi de întârziere îi va costa scump la buzunar pe milioane de români”, a declarat Preşedintele PNR, Sebastian Popescu.

Urmare a liberalizării preţului gazelor naturale şi a curentului electric, în ultimele două luni, românii au primit facturi majorate şi cu 300%, lucru inadmisibil. La salarii româneşti nu putem avea preţuri europene la gaze naturale şi electricitate.

>