Breaking news

Noua Românie a strâns deja 100.000 de semnături pentru candidatura lui Sebastian Popescu la prezidențiale

În timp ce PSD și PNL s-au certat mai bine de o lună pe data alegerilor prezidențiale, Noua Românie aduna de zor, semnături pentru candidatul său la prezidențiale. 

După o muncă titanică de 100 de zile, PNR anunță că a reușit să ajungă la 100.000 de semnături strânse pentru candidatura lui Sebastian Popescu, la funcția de Președinte al României.

Am atins pragul psihologic de 100.000 de semnături pentru prezidențiale. Sâmbătă seară, la ora 22,00, la Sediul PNR din București au ajuns un total de 100,146 semnături. Am trecut borna de 100.000 și sperăm să le adunăm pe cele rămase până la 200.000, într-un timp mult mai rapid. Echipa PNR mulțumește tuturor membrilor, simpatizanților și colaboratorilor pentru sprijin, implicare, muncă, dedicare și seriozitate”, se arată în comunicatul de presă al Noua Românie.

Într-o lume în continuă schimbare, unde speranța și determinarea sunt adevăratele motoare ale progresului, echipa Partidului Noua Românie a realizat o performanță remarcabilă: primele 100.000 de semnături pentru candidatura lui Sebastian Popescu la funcția de Președinte al României. Această realizare nu este doar un număr impresionant, ci și o dovadă a încrederii și susținerii de care se bucură Sebastian Popescu din partea cetățenilor români. Este o confirmare a dorinței noastre colective de a construi o Românie nouă, bazată pe principii de integritate, transparență și dedicare față de binele comun.

În 2019, Sebastian Popescu a făcut istorie devenind cel mai tânăr candidat la Președinția României. Cu o campanie construită pe autenticitate și pasiune, fără vreun leu cheltuit, a reușit să atragă încrederea a 30.850 de români care au votat pentru o schimbare reală. Această realizare ne inspiră și ne motivează să continuăm lupta pentru idealurile noastre, dovedind că adevărata putere vine din voința și sprijinul oamenilor.

Acum, mai avem nevoie de cel puțin încă 100.000 de semnături pentru a asigura candidatura lui Sebastian Popescu. Fiecare semnătură este o voce care spune „Da” unei Românii mai bune, o Românie care să fie un exemplu de democrație și prosperitate. Vă invităm să fiți parte din această mișcare istorică și să ne sprijiniți în drumul nostru spre un viitor mai luminos.

Împreună, putem transforma visele în realitate. Împreună, putem construi o Românie de care să fim cu adevărat mândri. Să ne mobilizăm și să demonstrăm că, atunci când suntem uniți, putem realiza orice. Fiecare semnătură contează, fiecare gest de susținere este un pas înainte. Haideți să scriem împreună o nouă pagină în istoria României!

Mulțumim din inimă tuturor celor care au semnat deja și tuturor celor care vor contribui în continuare. Sunteți adevărații eroi ai acestei campanii și împreună vom reuși să aducem schimbarea pe care ne-o dorim cu toții.

Primul tur al alegerilor prezidențiale va fi organizat pe 24 noiembrie 2024.

>