Breaking news

Noua Românie a devenit cea de-a 14-a forţă politică din România

Noua Românie a devenit cea de-a 14-a forţă politică din România, după alegerile parlamentare din 6 decembrie. PNR mulţumeşte tuturor românilor care au acordat votul candidaţilor Noua Românie şi îi asigură că nu renunţăm. Continuăm să luptăm pentru a schimba lucrurile în România.

Biroul Electoral Central a anunţat joi, rezultatele finale după centralizarea tuturor voturilor din cele 19,553 secţii de vot din ţară şi Diaspora.

La Senat, dintr-un total de 24 de competitori electorali la nivel naţional, PNR s-a clasat pe locul 14 cu un total de 19.516 voturi. În timp ce la Camera Deputaţilor, dintr-un total de 82 de competitori electorali, PNR s-a clasat pe locul 16 cu un total de 14.089 voturi.

“Rezultatul obţinut de Noua Românie la alegerile din 6 decembrie 2020, demonstrează că mai avem scperanţă, că nu este totul pierdut. PNR a obţinut un rezultat extrem de bun în condiţiile în care am avut doar 64 de candidaţi validaţi în 32 de judeţe şi Bucureşti. Fără nicio secundă timp de antenă la vreo televiziune naţională, cu o prezenţă extrem de mică la vot, cu un buget de campanie de doar 11.400 lei, PNR a reuşit să devină cea de-a 14-a forţă politică din ţară, lucru de care nu pot să fiu decât foarte mândru. Acest rezultat ne determină să luptăm în continuare, să convingem cât mai mulţi români să vină alături de noi pentru a putea să ne pregătim încă de pe acum pentru alegerile din anul 2024”, a delcarat Sebastian Popescu, Preşedintele PNR.

Noua Românie a depus candidaturi la Senat şi Camera Deputaţilor în 32 de judeţe şi în Municipiul Bucureşti. Românii vor putea vota cu toată inima candidaţii PNR din Bucureşti, Bihor, Arad, Timiş, Caraş Severin, Satu Mare, Maramureş, Covasna, Harghita, Braşov, Prahova, Argeş, Dolj, Olt, Gorj, Ilfov, Giurgiu, Vaslui, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Brăila, Constanţa, Tulcea, Ialomiţa, Buzău, Călăraşi, Vâlcea, Suceava, Cluj, Hunedara, Bacău şi Dâmboviţa.

>