Breaking news

Noua Românie a ajuns la 50 de Organizații Locale

Noua Românie, primul și singurul partid din România înființat de la zero de către tineri neafiliați politic, care nu primește membri din alte partide și nici traseiști politici, a ajuns la 50 de Organizații Locale. 

PNR Bistrița este Organizația cu numărul 50 a Partidului Noua Românie, cea de-a cincea înființată în anul 2022 și prima structură locală din județul Bistrița Năsăud.

Președintele PNR, Sebastian Popescu, a declarat pentru exclusivNEWS.ro că aceste rezultate vin după o muncă grea, realizată pe parcursul a aproximativ șapte de ani de zile.

”Mă bucur nespus că azi, 16 aprilie, la aproximativ șapte ani de la înființarea PNR, reușim să atingem 50 de organizații locale. Parcă mai ieri înființam prima Organizație a PNR, la Ploiești. Iată că după foarte mulți, mulți ani, de muncă, trudă, supărări, neajunsuri, mici împliniri, multe dezamăgiri și deziluzii, pentru că nu am renunțat, Noua Românie prinde tot mai mult rădăcini peste tot în țară. Acest lucru se întâmplă pentru că încă mai cred cu tot sufletul în acest partid și pentru că nu am renunțat să lupt. Ne pregătim temeinic pentru alegerile din anul 2024 și sper din tot sufletul ca românii să acorde un vot de încredere PNR”, a declarat Sebastian Popescu.

Începând de azi, PNR are cel puțin o organizație locală în 30 de județe din țară și în București.

Din cele 50 de Organizații Locale ale PNR, șase se află în București, opt în Diaspora în Italia, Spania, Germania, Belgia, Canada, UK, Franţa şi Austria şi 36 în 30 de județe din țară: Ploieşti, Constanţa, Timişoara, Craiova, Iaşi, Galaţi, Tulcea, Bălceşti, Băile Olăneşti, Deva, Braşov, Sibiu, Satu Mare, Arad, Oradea, Baia Mare, Tîrgu Jiu, Drobeta Turnu Severin, Reşiţa, Buzău, Suceava, Vatra Dornei, Bacău, Cluj Napoca, Piatra Neamţ, Piteşti, Alexandru Ioan Cuza, Botoşani, Brăila, Hăşmaş, Slatina , Tîrgu Mureş, Frecăţei, Călăraşi, Hunedoara și Bistrița.

Urmează ca în curând să înfiinţăm Organizaţii Locale la Focșani, Râmnicu Vâlcea, Giurgiu, Vaslui, Slobozia, Focşani, Alexandria, Tîrgovişte, Harghita, Covasna, Zalău, Voluntari şi Alba Iulia.

Vino şi tu alături de Noua Românie dacă doreşti să devii noul lider al ţării. Să participi în alegeri şi să poţi să ai atribuţii legale pentru a produce schimbare în ţară.

Înscrie-te în PNR accesând acest link: https://partidulnouaromanie.ro/social/signup

>