Breaking news

Noua placă de bază ASUS SABERTOOTH X58 se aliniază plutonului TUF

Modelul SABERTOOTH X58 din gama TUF integrează cel mai recent chipset Intel și oferă suport pentru cele mai rapide procesoare existente pe piață, inclusiv pentru Core i7-980X.

pressrel_xkq8l0o4acnjihl9f6yybed4Punctul forte al plăcilor de bază TUF îl constitue posibilitatea de a funcționa non-stop. SABERTOOTH X58 poate opera timp îndelungat, fără pauze, grație unui system de răcire meticulos realizat, care înlătură uzura cauzată de temperaturile înalte.

Denumită sugestiv TUF, seria pune pe primul loc fiabilitatea și durabilitatea. Platformele sunt supuse unor teste mult mai riguroase decât de cele obișnuite și sunt livrate cu măsuri de siguranță suplimentare. Plăcile de bază TUF sunt cele mai  fiabile și mai stabile modele disponibile pe piață, fiind ideale pentru operarea intensă, atunci când compatibilitatea este critică. Tehnologia CeraM!X nu a mai fost aplicată niciodată pe o placă de bază până la apariția seriei TUF.

Modelul SABERTOOTH X58 de la ASUS utilizează materiale și componente foarte rezistente pentru a-i asigura stabilitatea, fiabilitatea, durabilitatea și valoarea adăugată. Bobinele, condensatorii solizi și tranzistorii MOSFET au fost testați în cele mai neprielnice și dure condiții, după standarde militare, pentru a oferi utilizatorilor o soluție robustă complet verificată.

Plăcile TUF sunt consolidate de la bază în sus și pot rezista atât la o exploatare îndelungată, cât și la temperaturi ridicate. Plăcile sunt testate conform standardelor recomandate pentru servere și pot face față umidității și temperaturilor ambientale ridicate.

Produsele au o durată mare de viață, iar utilizatorii pot avea o încredere deplină în acestea. Chiar dacă accentual este pus pe durabilitate, seria TUF nu se lasă mai prejos nici în privința facilităților. SABERTOOTH X58 folosește noile tehnologii pentu transferul datelor, precum USB 3.0 și SATA 6GB/s, reprezentând un pachet complet ce garantează fiabilitatea și compatibilitatea.