Breaking news

Nouă persoane au fost rănite după ce două ambarcațiuni s-au ciocnit pe lacul Snagov

loading...

Două ambarcațiuni s-au ciocnit sâmbătă noapte pe lacul Snagov. În urma impactului dintre cele două ambarcațiuni, nouă persoane au ajuns la spital cu răni grave, iar una este dată dispărută.

ambarcatiuneTragedie pe lacul Snagov produsă de un bărbat teribilist care a condus ambarcațiunea personală cu viteză foarte mare deși era întuneric.

Din cauza viteze, ambarcațiunea în care se aflau cinci persoane, a intrat în plin în altă barcă aparținând unui restaurant de pe malul lacului Snagov.

În urma impactului dintre cele două ambarcațiuni, nouă persoane au fost rănite grav iar alta ar fi căzut în lac și este dată dispărută.

O echipă de scafandri caută și la această oră persoana dispărută, însă șansele ca aceasta să mai fie în viață, sunt aproape nule.

Din cele nouă persoane rănite, două sunt internate la Elias și două la Floreasca.

Proprietarul bărcii particulare, care ar fi navigat pe lac cu viteză excesivă, în condiţii de întuneric, a refuzat să facă testele de alcoolemie.

UPDATE: Bărbatul care a dispărut sâmbătă seară, în urma accidentului de pe lacul Snagov, a fost găsit mort de către scafandri. Acesta avea 60 de ani.

loading...