Breaking news

Noua fiță din Mamaia: distracție pe yacht în Mamaia, cu avionul din București

Pandemia are și o parte bună! Distracțiile pe litoral au ajuns să semene foarte mult cu cele din Ibiza sau alte destinații exotice, iar echipa de la Alezzy este „vinovată” de acest nou curent. Așadar, pentru cei dornici de experiențe unice s-a introdus o cursă aeriană cu avionul Tarom din București – direct în Constanța, pentru o petrecere de lux pe Yachtul Alezzi. Prețul unei astfel de escapade este de numai 200 de euro.

 Începând cu data de 1 Mai, turiștii au avut parte de o experiență nouă în ceea ce privește vacanțele și distracția pe litoralul Mării Negre. Mii de români au avut ocazia să se bucure weekend de weekend de petrecerile pe yacht stropite cu șampanie și luminate de artificii, așa cum fac milionarii în vacanțele lor exotice.

Iată că pe catamaranul Alezzi Yacht, care are o capacitate de o mie de persoane, a fost posibilă o astfel de escapadă de fiță datorită echipei manageriate de Adrian Sașu, care pregătește clienților săi o surpriză de proporții. Din data de 18 iunie, amatorii de distracții tari vor putea ajunge pe catamaranul de lux cu avionul!

Printr-un parteneriat solicitat de brandul Alezzi Yacht, începând de săptămâna viitoare, compania TAROM va introduce o nouă cursă aeriană, din București, spre Aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanța.

Prima cursa TAROM este programată pe data de 18 iunie, când va avea loc lansarea acestui concept Vip.

Turiștii care vor dori să ajungă pe litoralul românesc, pot beneficia toată vara de noua cursă TAROM, cu destinația Constanța. Din 18 iunie se vor organiza curse București – Alezzi Yacht, cu retur în fiecare duminică, zbor direct! Costul este de 200 de euro și are mai multe servicii incluse: 1 bilet de avion, băutură inclusă, muzică și petrecere în aeronavă, acces pe Alezzi Yacht sâmbătă la party, și transfer duminică de pe aeroportul M. Kogalniceanu – Mamaia spre București.  Bineînțeles, în ziua sosirii și a plecării, vor fi transportați cu un autocar la un punct stabilit în Mamaia. Opțional putem pune la dispoziție contra-cost cazare la Alezzi Beach Resort”, ne-a spus Adrian Sasu, manager Alezzy Yacht.

La Evenimentul festival din data de 19 iunie, vor fi prezenți artiști de top care vor face atmosferă pe parcursul a cinci ore. Paul Damixie, Arias, DJ Alexander Base și Burak Yeter vor fi responsabili cu distracția și cu muzica bună.

>