Breaking news

NoteInCatalog, varianta electronică a catalogului scolar

Prin intermediul NoteInCatalog, părinții pot afla oricnând ce fac copii lor la școală, câte absențe au și ce note primesc de la profesori.

Catalaogul electronic este utilizat în prezent de peste 270 de instituții de învățământ preuniversitar din țară. În anul școlar 2010- 2011 NoteInCatalog® a gestionat peste 1.300.000 de note și aproape 200.000 de absențe. Numărul notelor introduse de școli a crescut cu 160% în ultima jumătate de an iar numărul absențelor a crescut cu încă 40% comparativ cu luna martie 2011.

NoteInCatalog® a devenit deja o necesitate în mediile educaționale, deoarece facilitează transparența situației notelor și a absențelor elevilor și în același timp ușurează comunicarea între părinți, profesori și diriginți.

Părintele poate accesa de oriunde, pe baza unui nume de utilizator și a unei parole, contul propriului copil având acces imediat la situația scolară a acestuia. NoteInCatalog® oferă părinților, în timp real, informații referitoare la activitatea școlară, dându-le de asemenea posibilitatea de a interveni pentru îmbunătățirea conduitei școlare a copiilor.

Și profesorii se bucură de toate opțiunile catalogului electronic, deoarece introduc foarte ușor note și absențe, beneficiază de calcularea automată a mediilor, de analize și statistici de performanță a elevilor.