Breaking news

Nopți albe pentru zile negre, noul single semnat Bitză cu Ombladon și FreakaDaDisk – VIDEO

Bitză, unul dintre cei mai productivi artiști ai hip-hopului românesc, revine în primăvara acestui an cu un nou single, dar și cu un videoclip: „Nopți albe pentru zile negre”.

Invitați pe această piesă sunt doi dintre „colegii” de la 20 CM Records, Ombladon și FreakaDaDisk de la trupa Parazitii.

„Nopți albe pentru zile negre” este mai mult decât o nouă piesă. Este un statement, o demonstrație a hip-hop-ului de bună calitate, maturizat, reinventat, care reușește să rămână ferm pe poziție chiar și în 2012, un an acaparat de pop și dance.

”Noul single este unul relaxat, pozitiv, care merge pe ideea amintirilor și momentelor plăcute din viața fiecăruia care colorează clipele mai puțin fericite”, declară Bitză.

Videoclipul piesei a fost realizat de FreakaDaDisk și redă perfect atmosfera de zi cu zi din studioul acestora. „Nopți albe pentru zile negre” este unul dintre cele mai cel mai relaxate videoclipuri care au fost prezentate până acum de cei de la „20cm Records”.

Noi nu prea am simțit că filmăm un videoclip, practic a fost o seară petrecută în studio. Atmosfera a fost relaxata – după cum se poate vedea și în clip. Așa arata o zi – noapte de „munca” în studio pentru noi, așa ne place să adunăm nopți albe pentru zile negre„, adaugă Bitză.

>