UDMR vrea șefia TAROM

taromConsiliul Permanent al Uniunii Democratice Maghiare din Romania l-a nominalizat pe Gombos Csaba pentru funcţia de director general al companiei Tarom. Gombos Geza Csaba este din 2008 consilier judeţean în CJ Mureş din partea UDMR. El este, de asemenea, vicepreşedinte al filialei mureşene a Uniunii. Acesta a declarat că este la curent cu problemele Tarom însă crede că poate face față provocării : “Despre planuri e prea devreme să vorbesc. Ştiu că societatea are probleme şi trebuie să le rezolv, în legătură cu planificarea zborurilor, servicii şi probleme de imagine. Oriunde mergem pe Internet găsim reclamaţii privind modul de tratare a clienţilor, de bagaje pierdute“.

Conducerea UDMR l-a desemnat pe Nagy Mihaly pentru funcţia de director general al Arhivelor Naţionale ale României. Totodată, Consiliul Permanent al UDMR a hotărât ca funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului să fie ocupată de Nagy Jozsef.

Postul de director general al Administraţiei Naţionale a Îmbunătăţirilor Funciare îi va reveni lui Incze Zoltan, iar Kovasznai Sandor a fost desemnat pentru funcţia de director general al Oficiului Naţional al Produselor Tradiţionale şi Ecologice Româneşti.

>