Breaking news

Nomasvello îşi continuă extinderea în România. Centrul de înfrumuseţare cu numărul 36, deschis la Fălticeni!

loading...

Franciza Nomasvello, cea mai mare reţea de centre de înfrumuseţare din lume, specializată în epilare definitivă şi terapii faciale cu IPL, deschide duminica, 12 noiembrie, cel de-al 36-lea salon, la Falticeni.

infrumusetareCentrul Nomasvello Falticeni situat in zona pietonala de pe Strada Republicii le oferă clientilor sai servicii premium înfrumuseţare, la un pret fix si unisex de doar 30 eur pe zona, pe sedinta. Personalul este specializat dupa un protocol de lucru international, iar echipamentele de lucru sunt proprii si de ultima generatie.

Specialiştii Nomasvello ofera servicii unisex de epilare definitivă şi terapii faciale cu lumina intens pulsată, tratamente faciale cu tehnologia Proskin, terapii faciale si corporale cu tehnologia LED, precum si albire dentara BIO.  Aceste tratamente sunt solutia non-invaziva pentru rezolvarea unor probleme medicale precum: foliculita, celulita, piele lasata, riduri, pete sau urme de la acnee. Mai mult, brandul Nomasvello detine un protocol de lucru patentat, denumit Sun&Safe, care permite epilarea definitivă si pe piele bronzată, în condiții de maximă siguranță și eficienţă.

Centrul Nomasvello Falticeni este realizat dupa conceptul No+Vello Point, adica, pe langa procedurile Nomasvello, locuitorii din Falticeni se pot bucura si de servicii de igiena si profilaxie dentara, prestate de specialisti cu experienta in stomatologie.

Nomasvello a fost înfiinţat în anul 2007, în Spania si în prezent numara peste 1.200 de centre, regasite în 16 ţări de pe 3 continente și mai mult de 1 milion de clienți mulțumiți. Brandul a intrat pe piaţa autohtonă în anul 2010, deschizand  35 de centre de înfrumuseţare in doar 7 ani.  No+Vello este prezent de 4 ani in Top 100 Cele mai Bune Francize din Lume, ocupand Locul 1 pe segmentul SPA, de Ingrijire Personala.

In ziua inaugurarii, Nomasvello Falticeni isi asteapta clientii cu o campanie atractiva de loializare si cu o oferta promoţionala cu pana la 50% discount la tratamentele faciale.

Astfel, locuitorii din Falticeni isi pot achizitiona terapiile faciale Proskin si LED la doar 68 lei, in loc de 135 lei sedinta.

Frumusetea se ingrijeste si e unisex!

Contact:

  • Adresa: Strada Republicii, FN, ap 1, Falticeni, judetul Suceava, vizavi de Eclipse
  • Telefon: 0742 805 988
  • Email: falticeni@nomasvello.ro

Program de lucru:

  • Luni – Vineri: 08:00-16:00
  • Sambata: 10:00-14:00
loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>