Breaking news

Noile boxe portabile Colia.Sound dau glas telefoanelor mobile si tabletelor

Boxele portabile Colia.Sound se adresează utilizatorilor de tablete și de telefoane mobile în căutarea soluțiilor audio portabile de înaltă fidelitate.

Noile modele cântăresc 210 grame, au carcase metalice negre sau argintii și pun în valoare un chip performant pentru amplificarea sunetului.

Colia.Sound Black Beat și Silver Beat sunt boxe compacte în carcase metalice, cu incinte acustice capabile să redea un bass de înaltă fidelitate.

Tehnologia eXtreme Bass System miniaturizează un sistem de amplificare disponibil pe modele profesionale – forțează compresia și decompresia aerului pentru un volum mai puternic și îmbunătățește performanțele pe frecvențe joase.

Bass-ul este neașteptat de puternic pentru dimensiunea boxei. Procesorul de sunet clasa D are o putere maximă de 3W și integrează funcția ACF (Anti-Clipping Function), ce adaptează automat setările amplificării pentru a menține calitatea sunetului la un nivel optim pe tot spectrul de frecvențe, indiferent de volum.

Noile boxe portabile sunt disponibile în două culori: negru cauciucat Colia.Sound Black Beat și argintiu-metalizat Colia.Sound Silver Beat.

>