Breaking news

Noi proteste ale sindicaliștilor în fața Guvernului

Aproximativ 500 de sindicaliști au protestat și astăzi în fața Palatului Victoria,  cerând demisia Cabinetului Boc, nemulţumiţi de măsurile de reducere a cheltuielilor bugetare propuse în urma negocierilor cu FMI.

greva-profesoriSindicaliștii și-au manifestat nemulțumirea și în fața Administrației prezidențiale dar și la Parlament. Manifestanții prezenți la miting au strigat  „Jos Băsescu!”, nemulţumiţi fiind de măsurile de reducere a cheltuielilor bugetare propuse în urma negocierilor cu FMI.

În faţa Preşedinţiei au protestat sindicalişti din transporturi publice şi funcţionari publici, afişând pancarde pe care erau scrise mesaje împotriva conducerii ţării, pe una dintre aceasta era notat mesajul „Să muriţi bine!”. Confederaţiile sindicale au anunţat un miting de amploare în Piaţa Victoriei, miercuri, la care ar uma să participe aproximativ 60.000 de oameni.

Sindicaliştii spun că la mitingul de miercuri membrii confederaţiei Cartel Alfa vor aduce 15.000 de oameni, CNSL – 15.000, CSDR – 15.000, BNS peste 10.000, Meridian peste 5.000.