Breaking news

Noi demisii la Antene. Editorul Radu Maxim şi reporterul Ioana Hagi Stan, pleacă la Digi News

Sezonul demisiilor de la departamentul ştiri al Antena 1 şi 3 către Digi News, continuă. Ultimii înscrişi pe listă sunt editorul de ştiri Radu Maxim şi reporterul Ioana Hagi Stan.

demisii anteneDupă 16 ani petrecuţi în trustul Intact, Radu Maxim, editor coordonator al ştirilor, a decis că este timpul pentru o nouă provocare.

Da este corectă informaţia. Mi-am dat demisia de la ştirile Antena 1 şi 3. Am acceptat oferta DigiNews pentru o nouă provocare„, a declarat Radu Maxim pentru exclusivNEWS.ro. 

 Începând de săptămâna viitoare îşi va începe activitatea la Digi News tot ca şi editor coordonator ştiri.

Şi reporterul Ioana Hagi Stan a decis să părăsească trustul Intact după doar 8 luni de colaborare.

1 mai este ultima zi în care voi mai lucra la trustul Intact. Am acceptat oferta venită din partea DigiNews pentru că în momentul acesta este  mai bine pentru mine acolo„, a declarat Ioana Hagi Stan, pentru exclusivNEWS.ro.

 Ioana Hagi Stan are 22 de ani şi este din Piatra Neamţ. Înainte de a  lucra la departamentul social al ştirilor Antena 1 şi 3, a lucrat un an şi jumătate ca reporter la Europa  FM iar timp de un an a prezentat ştirile Tele M Iaşi.

 Din 2 mai, Ioana îşi va începe activitatea ca şi reporter de ştiri la noua televiziune a RCS&RDS ce va fi lansată în curând.