Breaking news

Nimic mai bun decat o pizza proaspata pentru o seara minunata

 

Deseori ne confruntam cu diverse sarcini dificile sau cate ne obosesc, fizic sau psihic la locul de munca. Iar cand  ne gandim ca dupa tot programul de munca trebuie sa ne mai si ocupam de diverse activitati acasa, printre care si gatitul, parca ni se scurge si ultima picatura de chef, de a mai vrea sa facem ceva ci pur si simplu sa ne aruncam in pat si sa ne relaxam. Iar pentru asta, cea mai buna solutie este adusa de serviciile de livrari la domiciliu.

Fie ca suntem singuri sau impreuna cu cineva, cei de la Scarabel Pizza ne sar in ajutor cu produsele lor de calitate de top, super gustoase si ieftine. Numeroasele sortimente de pizza pot fi realizate rapid si livrate in numeroase zone ale capitalei. Avem astfel la dispozitie pizza Voluntari, la doar cateva minute. Daca ne aflam in apropiere, vrem si putem, o putem ridica direct de la ei sau in caz alternativ, alegem varianta livrarii la domiciliu, aceasta ajungand la noi in cel mai scurt timp posibil.

O seara perfecta este aceea in care nu mai avem nimic de facut sau doar lucruri care pot fi amanate inca o zi sau doua, in care sa face doar ceea ce vrem, ce ne place si ce ne relaxeaza. Sa avem la dispozitie un film sau un serial bun, bauturi si gustari delicioase, de care sa ne bucuram peste seara. Si ce poate fi mai potrivit decat o pizaa.

La Scarabel Pizza, clientii au la dispozitie foarte multe sortimente din care sa si le poata alege pe cele mai bune pentru ei. De la cele destinate iubitorilor de carne, branzeturi sau ingrediente exotice, pana la cele vegane. Desigur, la fiecare sortiment, se pot adauga sau inlatura anumite ingrediente, o optiune perfecta pentru cei ce se confrunta cu alergii sau intolerante la anumite substante dar si pentru cei ce pur si simplu nu doresc ceva anume dar prefera restul ingredientelor dintr-o pizza.

Chiar si cei ce se afla ceva mai departe de locatia pizzeriei se pot bucura, oricand se preparatele de aici. Putem obtine la orice ora din programul lor o gustoasa pizza Andronache precum si in alte zone asemeni celor din Bucur Obor sau Pantelimon.

Pastrand multe sortimente asa cum au venit ele si la noi chiar din Italia, ei ne pot oferi gustul si savoare specifice bucatariei italienesti. Se folosesc pentru asta cele mai bune ingrediente astfel incat, toti cei ce au incercat o pizza in tara sa de origine, sa se poata bucura de ea si la noi.

Pentru fiecare sortiment de pizza se pot alege si dimensiunile si o data cu aceasta, vor putea afla direct de pe site pretul total al comenzii. Gasim aici si informatii despre fiecare pizza in parte, in ceea ce priveste ingredientele incluse si chiar si cantitatea aproximativa a acestora si ne putem decide daca vrem mai mult sau mai putin. Nu lipsesc nici bauturile, astfel incat sa nu fim nevoiti sa mai comandam si din alta parte si poate sa asteptam mai mult sau sa platim mai mult.

>