Breaking news

Nicu Păsăroiu a cucerit primul turneu RTP din carieră după ce s-a impus în finala RTP 50 în fața lui Gabriel Combei

Nicu Păsăroiu a devenit duminică, 26 martie 2023, în premieră, campion RTP după ce s-a impus în finala turneului RTP 50 GOLD CUP 2023, în fața lui Gabriel Combei, competiție ce s-a desfășurat la Club Sportiv Galaxy din București.

Nicu Păsăroiu, ajuns pe tabloul principal de simplu masculin al turneului RTP 50, din postura de lucky loser, a reușit patru victorii consecutive care i-au adus prima finală RTP din carieră și primul titlu de Campion RTP. În finală s-a impus în fața lui Gabriel Combei în două seturi, scor 10-8, 11-9. Înainte de RTP 50, Păsăroiu a mai disputat încă două meciuri la simplu masculin la turneul RTP 100, ambele de câte trei seturi, meciuri foarte solicitante, astfel că în finala de la RTP 50 abia se mai ținea pe picioare din cauza epuuizării. Însă efortul fizic a meritat întrucât a fost recompensat cu titlu de Campion RTP 50 care-l califică automat la Turneul Campionilor RTP 2023. Nicu Păsăroiu a mai primit în dar și o sticlă de vin de la Crama Oprișor, un premiu în valoare de 80 lei, un voucher RTP în valoare de 40 lei, 100 lei voucher pentru Turneul Campionilor RTP și trofeul turneului ce va fi personalizat cu numele său.

Gabriel Combei, prezent la al treilea turneu RTP din carieră, după ce în 2022 bifase două înfrângeri consecutive, a reușit să acceadă în prima sa finală RTP din carieră. După o noapte lună, întrucât a venit la turneu direct de la serviciu, Gabriel Combei a făcut un efort considerabil să reziste oboselii și somnului, iar perseverența i-a fost răsplătită. Deși la ceremonia de premiere era dezamăgit că nu a câștigat turneul, Gabriel Combei a spus că va reveni la RTP și că va lupta pentru a deveni Campion RTP. Pentru finala RTP 50, Gabriel Combei a fost recompensat cu un premiu în valoare de 60 lei, o sticlă de vin de la Crama Oprișor, 50 lei voucher RTP pentru RTP Finals 2023, un voucher RTP în valoare de 20 lei și trofeul finalistului RTP 50 ce va fi personalizat cu numele său.

Primul turneu RTP 50 din anul 2023 a reunit la start 16 jucători, în cadrul turneului făcându-și debutul și Gabriel Iordache care a acces în sferturi  de finală.

>