Breaking news

Nicu Păsăroiu a câștigat turneul RTP 100 Mircea Trocaru Trophy

Nicu Păsăroiu a cucerit duminică, 7 mai 2023, a doua ediție a turneului RTP 100 Mircea Trocaru Trophy, competiție desfășurată la Club Sportiv Galaxy din București.

Nicu Păsăroiu, desemnat al optulea favorit al turneului RTP 100 Mircea Trocaru Trophy, a produs marea surpriză. A reușit să câștige competiția după ce în sferturi l-a învins pe Marius Pîrvan, al patrulea favorit iar în semifinale pe Luchian Cincu, pricipalul favorit al turneului. În finală l-a învins în trei seturi pe Alin Cristian Păroiu, scor 10-8, 6-10, 10-6. Nicu Păroiu își trece în palmares al doilea titlu RTP, după cel câștigat în 26 martie 2023, fiind primul jucător RTP care în acest an câștigă două turnee la simplu masculin. Pentru reușita din 7 mai, când a bifat în premieră, într-o singură zi, cinci victorii consecutive, Nicu Păsăroiu a fost recompensat cu un premiu în valoare de 150 lei, un voucher RTP în valoare de 50 lei, un voucher de 100 lei pentru Turneul Campionilor RTP, o sticlă de vin de la Crama Oprișor și celebra cutie cu șosete de la Laboratorul de Șosete. În plus, va primi și trofeul campionului turneului RTP 100 Mircea Trocaru Trophy, personalizat cu numele său. Urmare a câștigării acestui turneu, Nicu Păsăroiu avasează la nivel RTP 250.

Alin Cristian Păroiu, după două semifinale RTP 100, pierdute, a reușit să bifeze prima sa finală RTP din carieră. După o semifinală greau cu Dănuț Matei, încheiată în trei seturi, Alin Păroiu nu a mai găsit resursele necesare să se impună și în finală, deși în setul trei a condus cu 3-2 și serviciu. La ceremonia de premiere s-a declarat bucuros de performanța reușită și este încrezător că va câștiga în curând un turneu RTP. În dar pentru prima sa finală RTP jucată, Alin Păroiu a primit un premiu în valoare de 110 lei, un voucher RTP în valoare de 30 lei, o sticlă de vin de la Crama Oprișor, un voucher de 50 lei pentru RTP Finals și trofeul finalistului, personalizat cu numele său.

32 de jucători au participat la a doua ediție a turneului RTP 100 Mircea Trocaru Trophy iar doi au debutat în premieră la RTP? Adrian Zaciu și Dan Petrov.

Mircea Trocaru este primul jucător RTP care are un turneu cu numele său întrucât în data de 7 noiembrie 2021, Mircea Trocaru a devenit primul jucător din istoria RTP care bifează 100 de meciuri jucate în circuitul Romanian Tenis Premium.

>