Breaking news

Nicu Covaci despre moartea lui Sergiu Nicolaescu: Să-l ia mama dracului

Nu toți românii îl deplâng pe regretatul regizor român, Sergiu Nicolaescu. Membru al trupei Phoenix, Nicu Covaci a avut o reacție incredibilă la auzul veștii spunând că puțin îi pasă de moartea regizorului.

nicu covaciLiderul trupei Phoenix, Nicu Covaci a avut or eacție enașteptată cu privire la maortea lui Sergiu Nicolaescu pe care l-a trimis la dracu.

Supărarea lui Nicu Covaci este motivată de faptul că regizorul ar avea să-i dea circa 800.000 de euro ca și drepturi de autor.

Să îl ia mama dracului. Câtă iubire i-am purtat de-a lungul anilor, cu atât mai mult m-am convins că a fost un om lipsit de caracter. Am să îi atac firmele! Trebuie să vorbesc cu avocații mei, pentru că nu obișnuiesc să mă dau bătut. Omul ăsta îmi datora 800.000 de euro. Fiind securist, în gașcă cu mârlanii și mitocanii care conduc țara, nici cei de la Finanțe nu au reacționat. Am trimis experți care au descoperit că are să îmi dea drepturile de autor pe 40 de ani de zile. A fost mână în mână și cu avocații, m-au scos de pe genericul filmului – un film de succes, de altfel. Nu mai continui… Mesajul meu este că nu mă dau bătut„, a declarat Nicu Covaci pentru libertatea.ro

Sergiu Nicolaescu a murit joi dimineață la vârsta de 82 de ani, la Spitalul Elias, în urma unor complicații postoperatorii.