Breaking news

Nicu Alin Cristea, arestat preventiv pentru că a înjunghiat-o mortal pe Eliza Dragne

Tribunalul Alexandria a emis marți seară, mandat de arest preventiv pentru 30 de zile pe numele lui Nicu Alin Cristea, acuzat că a violat-o, înjunghiat-o în gât și apoi a abandonat-o pe câmp, pe Eliza Dragne, o tânără de 30 de ani din Alexandria.

Nicu Alin Cristea - Eliza DragneNicu Alin Cristea, originar din Calomfirești, suspectat că a înjunghiat-o pe Eliza Dragne, a fost arestat preventiv marți seară. Reținerea acestuia vine la o zi după ce tânăra a decedat la Spitalul Bagdasar Arseni din București, ca urmare a leziunilor provocate de agresor.

Eliza Dragne l-a cunoscut pe Nicu Alin Cristea, pe facebook și a decis să se vadă cu acesta pe 21 noiembrie. Numai că întănlirea amoroasă s-a sfârșit tragic pentru Eliza. Aceasta a fost desfigurată de bărbat, înjunghiată cu o șurubelniță în gât, târâtă mai apoi printre ciulinii de pe câmp și abandonată într-un tricou cu mânecă scurtă. Și pentru a o împiedica să sune la poliție, agresorul i-a confiscat și telefonul mobil.

Fata, cu ultimele puteri a ajuns la marginea drumului județean 503 unde a fost găsită aproape moartă de un șofer care a sunat la 112 și a chemat ambulanța și poliția.

Ajunsă la Spitalul Județean din Alexandria, Eliza Dragne a apucat să spună medicilor și polițiștilor că Nicu Alin Cristea, originar din Calomfirești, este cel care a agresat-o încercând să o omoare.

Eliza Dragne a spus că agresiunea ar fi avut loc în autoturismul acestuia, un Peugeot albastru. După ce a desfigurat-o în bătaie în mașină, bărbatul a târât-o pe câmp și i-a confiscat telefonul ca să nu poată suna la poliție.

După ce le-a spus anchetatorilor cine a agresat-o tânăra a intrat în comă și a fost transferată la Spitalul Bagdasar Arseni din București, unde a decedat în cursul zilei de luni.

Rodica Dragne, mama tinerei, a fost de acord ca organele Elize să fie donate pentru a salva alte vieți.

”Cu sufletul sfâşiat de durere, doamna Rodica îşi doreşte ca Eliza să mai trăiască, măcar prin intermediul altor persoane. Rinichii vor ajunge la Spitalul Fundeni, iar splina şi pancreasul la Cluj-Napoca”, scrie site-ul explozivnews24.ro.

Nicu Alin Cristea este căsătorit, are copii și recidivist, având la activ săvârşite mai multe fapte de tâlhărie şi furt. Bărbatul nu își recunoaște vina deși toate indiciile duc la el. Acesta este zgâriat pe mâini și față, iar anchetatorii au găsit ciulini pe bara din față a mașinii pe care o deține.

Nicu Alin Cristea riscă să stea după gratii, cel puțin 25 de ani, întrucât este recidivist.

nicu alin cristea - catuse

 

>