Breaking news

Nicoleta Nucă, mare favorită la câștigarea X Factor România 2014 – VIDEO

Nicoleta Nucă din Chișinău este marea favorită la câștigarea concursului muzical X Factor România 2014.

 

nicoleta nuca x factor 2014După trei ediții câștigate de băieți, 2011 – Andrei Leonte, 2012 – Tudor Turcu, 2013 –  Florin Ristei, în 2014 a venit rândul ca o fată să triumfe la X Factor România.

Dintre cei 9 finaliști care s-au calificat în cele patru gale live, Nicoleta Nucă are cele mai mari șanse la câștigarea concursului.

Nicoleta Nucă a câștigat duelul cu compatriotul său, Sergiu Braga, fiind aleasă de juratul Ștefan Bănică Junior să meargă în Galele Live.

Nicoleta Nucă a interpretat impecabil piesa ALELUIA și a mers direct la inima lui Ștefan Bănică care după ce a terminat de cântat i-a spus: Nicoleta te …urăsc!!! Am ascultat cu urechea de data asta, Îți mulțumesc Nicoleta pentru tot ce mi-ai oferit până acum, îți mulțumesc  Sergiu pentru emoția pe care mi-ai oferit-o până acum, dar pentru mine, mai departe merge în galele finale, Nicoleta Nucă.

Deși Horia îl prefera pe Sergiu, Ștefan Bănică a mers pe mâna Nicoletei.

“N-am văzut în viaţa mea o sinceritate mai mare decât cea pe care ne-o prezintă el. E formidabil”, spune Horia Brenciu.

Juratul a promis că îl va invita pe Sergiu în concertele sale să cânte minute bune operă.

Siguranța, vocea, atitudinea pe scenă și felul în care a interpretat piesa Aleluia, o fac pe Nicoleta Nucă principala favorită la câștigarea concursului X Factor România 2014.

Top favoriți câștigare X Factor 2014:

1. Nicoleta Nucă

2. Adina Răducan

3. Cristian Goaie

4. Alexandra Crișan

5.Alexandru Florea

6.  Monica Sannino

7.  R-Twins

8. Trupa 69

9. Contrast.

>