Breaking news

Nicoleta Nucă, imobilizată pe scena X Factor în prima gală live, de rochia tricoloră

Nicoleta Nucă a avut o apariție impresionantă în prima gală live X Factor 2014, când îmbrăcată într-o rochie în culorile steagului României, a cântat impecabil piesa ”România” a lui Adrian Daminescu.

nicoleta nuca - rochie x factorDe Moș Nicolae, atât concurenții, cât și cei trei jurați ai super show-ului „X Factor” au trecut prin emoții duse la cote maxime și asta pentru că în prima gală live a emisiunii X Factor scena a fost luată cu asalt de cei mai buni 4 concurenți ai fiecărui antrenor, gala impunându-se ca lider de audiență la nivelul publicului din mediul urban.

Pentru seara dedicată în întregime muzicii româneşti, sexy concurenta din echipa lui Ştefan Bănică, Nicoleta Nucă, care şi-a serbat şi onomastica chiar în direct, a avut parte de o recuzită cu totul şi cu totul specială. Pentru interpretarea melodiei „România”, a lui Adrian Daminescu, frumoasa brunetă a avut o rochie specială, în culorile drapelului României, făcută din nu mai puţin de 50 de m de material. Ba mai mult, lungimea rochiei a fost de peste 5 m, Nicoleta fiind imobilizată la propriu pe scenă.

„În timpul filmuleţului de prezentare, am urcat pe un cub, iar echipa mi-a capsat pur şi simplu rochia de scenă, pentru a sta perfect dreaptă şi a crea impactul dorit. A fost agitaţie mare şi am avut foarte mari emoţii, pentru că diametrul rochiei era uriaş şi mă temeam foarte tare că nu or să termine în mai puţin de două minute, atât cât dura video-ul respectiv. Am avut noroc însă!”, a povestit amuzată Nicoleta Nucă.

În prima gală live a super show-ului, Nicoleta a fost susţinută de mama sa, despre care spune că e cea mai importantă persoană din viaţă ei: Cred că e îngerul meu păzitor. Cu ea am mers la prima lecţie de canto sau în primul studio muzical. Mama şi-a sacrificat toată viaţa pentru mine.

Din păcate, tatăl Nicoletei nu a putut să îi fie alături vineri, însă promite ca pe viitor să facă tot posibilul pentru a veni în ţară, să-şi susţină fiica.

Pe mai departe, cei nouă finalişti continuă lupta dură a galelor live, în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1, luptă la finalul căreia doar unul dintre ei va pleca acasă cu marele trofeu şi, bineînţeles, cu premiul în valoare de 100.000 de euro.

nicoleta nuca - x factor 2014