Breaking news

Nicoleta Luciu și Wilmark au câștigat o mașină pentru un copil bolnav de cancer

În ediția de miercuri a emisiunii “Jumătatea mea știe”, de la Kanal D, marele premiu a fost adjudecat de cuplul de vedete format din Nicoleta Luciu și Wilmark.

nicoleta luciu si wilmark - kanal dCele două vedete au jucat pentru Tudor, un băiețel de doi ani, diagnosticat cu ependinom anaplazic de gradul III și care se află într-o clinică din Franța. Pentru a învinge această boală, părinții trebuie să suporte un tratament care costă între 30.000 și 100.000 de euro.

Pentru a pune mâna pe marele premiu, Wilmark a fost nevoit să spargă un birou cu un baros și bucățile să le pună într-o cutie, printr-un orificiu foarte mic. Și provocarea nu s-a oprit aici pentru columbian. Acesta a fost nevoit să-și bage capul sub apă, într-un acvariu plin cu șerpi și să-și țină respirația cât mai mult timp.

Noi ne-am distrat de minune aici, sperăm ca și viața lui Tudor să fie fericită de acum înainte”, a spus Wilmark.

 

Nici Nicoleta Luciu nu s-a dezis de probele concursului și a trebuit să mănânce cât mai multe lămâi într-un minut și jumătate. La a doua probă, Nicoleta a fost pusă să facă 200 de pași pe un stepper în 90 de secunde.

Suntem foarte fericiți că am reușit să câștigăm mașina pentru Tudor, sperăm să fie bine”, a spus Nicoleta Luciu la finalul competiției.

Din cauza acestei emisiuni, Wilmark a fost concediat de Pro Tv, din juriul emisiunii ”Dansez pentru tine”.

>