Breaking news

Nicolae Orbișor, Campion RTP la tenis de câmp, la 61 de ani

Nicolae Orbișor a cucerit duminică, 21 august 2022, primul său titlu în cadrul circuitului Romanian Tenis Premium. L-a învins în finala turneului RTP 50 SILVER CUP 2022 pe Alexandru George Trandafir.

Nicolae Orbișor, desemnat principal favorit al turneului RTP 50 SILVER CUP 2022, a reușit să acceadă în premieră într-o finală RTP și să o și câștige. În ultimul act al turneului, Nicolae Orbișor s-a impus în trei seturi în fața lui Alexandru George Trandafir, debutant în circuitul RTP.  Astfel că la vârsta de 61 de ani, Nicolae Orbișor devine cel mai vârsnic campion din istoria RTP. Pentru această reușită, Nicolae Orbișor a fost recompensat cu trofeul turneului RTP 50, 110 lei, un voucher RTP în valoare de 40 lei, 50 de puncte RTP, o sticlă de vin de la Crama Oprișor și calificarea în premieră la Turneul Campionilor RTP 2022.

Alexandru George Trandafir 
a debutat cu succes în circuitul RTP. Într-o singură zi, a jucat patru meciuri și a bifat prima sa finală RTP din carieră. În finala RTP 50 a cedat în trei seturi, scor 4-10, 10-7, 8-10 în fața principalului favorit. Alexandru Trandafir a fost răsplătit de RTP cu trofeul finalistului, 70 lei, un voucher RTP în valoare de 30 lei, 35 puncte RTP, o sticlă de vin de la Crama Oprișor și calificarea la turneul RTP Finals 2022.


Din cei 16 jucători înscriși la turneul RTP 50 SILVER CUP 2022, doar Nicolae Orbișor avea victorii în circuit, iar 6 din cei 16 jucători, au debutat în premieră la RTP: Alexandru Trandafir, Lucian Ioniță, Robert Androne, Sergiu Ciocan, Ionuț Zaria și Augustin Beldeanu.


Ionuț Andrei Dumitraș și Luca Alexandru au spart gheața la RTP 5, bifând atât primele victorii în circuit, cât și calificarea în premieră într-o semifinală RTP.

>