Breaking news

Nicolae Demetriade, numit în Consiliul de Administraţie al Tarom

Adunarea Generală a Acţionarilor companiei TAROM a aprobat ieri numirea un nou membru în Consiliul de Administraţie, Nicolae Demetriade.

Nicolae DemetriadeNumirea noului membru al Consiliului de Administraţie a avut loc în conformitate cu statutul companiei TAROM, care prevede o componenţă de maximum şapte membri în Consiliul de Administraţie.

 „Domnul Nicolae Demetriade vine cu o bogată experienţă în aviaţie şi o foarte bună cunoaştere a companiei TAROM, fapt care ne consolidează echipa. Este foarte important ca un consiliu de administraţie să aibă o compoziţie diversificată, orice mare companie având membri în consiliul de administraţie din mai multe domenii. Domnul Demetriade a fost întotdeauna un susţinător al brandului TAROM, un om care a fost în permanenţă aproape de companie, la curent cu schimbările şi cu planurile acesteia, fapt care demonstrează o dată în plus încrederea pe care o are în capacitatea acestei companii de a redeveni profitabilă„, a declarat Dan Pascariu, Preşedintele Consiliului de Administraţie TAROM.

Nicolae Demetriade a absolvit Academia de Studii Economice în anul 1970 şi are peste 40 de ani de experienţă în industria de aviaţie şi de turism. A ocupat diverse funcţii de conducere în cadrul TAROM în perioada 1981-2002, între anii 2001-2002 fiind şi director general al companiei.

Strategia de administrare a companiei TAROM va continua să fie implementată în conformitate cu planul de administrare aprobat şi aflat în desfăşurare, şi care a înregistrat deja rezultate pozitive în primul trimestru al acestui an.

Echipa de management, alcătuită din membrii Consiliului de Administraţie şi cei ai conducerii executive, continuă să fie astfel una solidă, completă, cu arii de expertiză diverse şi competenţe profesionale de top, fapt care asigură implementarea cu succes a strategiei de redresare a companiei.

Obiectivul echipei de conducere este ca TAROM să redevină  o companie cu operaţiuni profitabile până la sfârşitul anului 2015, precum şi linia aeriană preferată a tuturor românilor, prin recâştigarea poziţiei de lider incontestabil în România pentru transportul aerian de pasageri.

>