Breaking news

Nico se află de o săptămână în turneu prin toată țara

De o săptămână de zile, Nico străbate țara în lung și în lat în cadrul unui turneu național, de promovare a farmaciei în a cărei reclamă joacă.

nico - turneuDe o săptămâna artista se află într-un turneu în ţară, alături de farmacia pentru care joacă în reclamă, alături de Adrian Enache, Stela Popescu, Alexandru Arşinel, Free Deejais şi Ansambulul folcloric Dorul.

E un turneu în care simţim răsfăţaţi. Până acum în fiecare oraş am avut parte de primiri frumoase, în care oamenii s-au bucurat să ne vadă. Pe lângă sesiunile de autografe şi concertele susţinute, am avut timp şi să vizităm diverse obiective din oraşele ţării noastre. De exemplu la Craiova nu am ratat Palatul RSR. Mai mult decât atât, ne distrăm foarte tare şi trebuie să recunosc că Adrian Enache e cel care să startul distracţiei. Uneori mă şi tem să râd atât de mult, să nu răguşesc”, a mărturisit Nico.

 

Cu toată distracția de care are parte în acest turneu, Nico recunoaște că îi lipsește totuși ceva: Sunt obişnuită să fiu înconjurată de familie şi chiar dacă mă simt minunat în Caravana Catena, vorbesc foarte mult la telefon cu soţul şi fiica mea, cărora le simt lipsa cel mai mult.