Breaking news

Nick Kyrgios, la un pas de a fi suspendat după ce a provocat un uriaș scandal în tenis

Australianul Nick Kyrgios este la un pas de a fi suspendat din circuitul APT, după ce declanşat scandalul anului în tenis, ca urmare a jignirilor aduse lui Stanislas Wawrinka, în timpul meciului de la Rogers Cup, din Montreal.

nick kyrgiosNervos că a pierdut primul set al partidei cu Wawrinka, la tie-break, australianul a avut o ieșire grobiană, demnă de maidan și nicidecum de un circuit profesionist de tenis.

Nick Kyrgios i-a spus și Stan Wawrinka că iubita lui, Dona Vecick s-a culcat cu prietenul său, conaționalul Thanasi Kokkinakis.

Știi ceva? Kokkinakis i-a tras-o prietenei tale. Îmi pare rău să te anunț, amice”, i-a spus Kyrgios lui Wawrinka.

Tehnica de jignire suburbană a dat rezultat căci elvețianul a pierdut setul doi cu 3-6, iar în cel de-al treilea s-a retras când era condus cu 4-0, acuzând o accidentare.

La finalul meciului, Wawrinka a criticat reacţia pe care a avut-o adversarul său şi a solicitat o reacţie din partea ATP: Nu este nevoie de un astfel de comportament. Sper că ATP va lua o decizie importantă împotriva lui de această dată. Sunt atât de dezamăgit să văd un alt sportiv care să fie atât de lipsit de respect, într-un mod în care nici nu mi-l pot imagina. Ceea ce a spus nu aş spune nici celui mai rău duşman.

Kyrgios s-a apărat, spunând că a fost provocat de al patrulea jucător al lumii: Începuse să devină puţin agasant. În tensiunea momentului, nu ştiu, pur şi simplu am spus-o.

Luni, oficialii ATP probabil că vor reacționa la acest scandal și vor decide ce măsuri vor lua împotriva lui Nick Kyrgios.

>