Breaking news

Nick Kamarera şi-a lansat videoclipul piesei Get A Life – VIDEO

Nick Kamarera şi-a lansat videoclipul la piesa Get A Life (Mama Yette), interpretată alături de Alinka.

După succesul înregistrat cu Beautiful Days, Thailanda sau Reason For Love, Nick Kamarera revine cu acest nou hit, realizat de această dată alături de Alinka, şi cu un videoclip de exceptie, realizat de Florin Botea.

Videoclipul piesei Get A Life (Mama Yette), piesa care se află în plină difuzare pe radiourile din România, este unul de imagine, în care Alinka îşi caută ieşirea dintr-un labirint colorat.

În încearcarea sa de a evada, Alinka, prezentată în diferite ipostaze şi ţinute, întâlneşte personaje inedite, surprinse în cadre aşa cum nu au mai fost prezentate până acum.

Videoclipul conţine atât elemente vesele, deschise şi colorate, cât şi imagini stranii, poate chiar bizarre, iar Nick Kamarera este prezent în fiecare dintre acestea.

Piesa Get A Life (Mama Yette) a fost licenţiată internaţional în mai multe teritorii, precum Rusia şi CIS, Franţa, USA, Canada, Mexic, America Centrală şi de Sud prin Ultra Records, şi UK, Italia, Africa de Sud, Australia prin Ministry of Sound.

De asemenea, au mai fost adăugate şi teritoriile Grecia, Germania, Belgia, Olanda, Scandinavia, Polonia şi Spania, la case de discuri renumite, iar astfel acest clip, cât şi piesa, se vor bucura de expunere internaţională la cel mai înalt nivel.