Breaking news

Niciun botez nu se poate organiza fara fotograf botez

Botezul coincide cu prima iesire oficiala in societate a copilului si cu legamantul pe care acesta il face cu divinitatea, prin intermediul nasilor.

Toata lumea este emotionata, ochii sunt umezi de fericire, atmosfera nu se poate descrie in cuvinte, dar poate fi surprinsa in imagini de fotograf botez profesionist care are capacitatea de a transpune epic toate scenele de la eveniment.

Care sunt criteriile de recunoastere a acestui fotograf ca parintii sa ii solicite prezenta la botezul copiilor lor?

  1. El este pregatit sa vina in locul in care oamenii au nevoie de ochii sai priceputi si de mainile agere, capabile sa surprinda scene pline de duiosie.
  2. Simtul estetic, diplomatia si rabdarea. Cand modelul este un bebelus, rabdarea fotografului trebuie sa fie proverbiala. Fotograful de botez cu experienta stie sa se apropie de micutul protagonist, sa ii castige increderea si sa il determine pe acesta sa se deschida ca o floare in fata obiectivului.
  3. Aparatura necesara si abilitati in utilizarea acesteia.

Un aparat de fotografiat performant trebuie sa fie dublat de maiestria celui care il foloseste si de cunostintele sale referitoare la tehnica fotografiei. Intre o poza reusita si una ratata lumina face diferenta de cele mai multe ori.

  1. Detinerea unui studio foto Bucuresti ultradotat in care se pot realiza urmatoarele activitati:

-editare foto profesionista a materialelor si trierea lor. La o nunta sau la un botez se fac multe poze si fotograful nu are timp sa se uite la cele care trebuie „imbunatatite” sau sterse in timpul evenimentului. Fotograful prezentat mai sus triaza cu extrema exigenta fotografiile in studioul sau, rezervand suficient timp acestei importante operatiuni.

Imi amintesc cata deziluzie generau in trecut pozele in care participantii la o nunta sau la un botez erau surprinsi cu gura deschisa, strambandu-se (in pozele in care erau surprinsi vorbind sau miscandu-se) sau cu ochii inchisi. Acum fotograful sterge din start aceste exemplare si pe cele impecabile le transforma in opere de arta.

-sedinte foto organizate inainte de dusul la biserica si de botez sau de cununie. Sunt familii care isi doresc poze numai pentru ele, in care sunt surprinse anumite momente de intimitate si de iubire mult prea personale pentru a fi facute publice.

Studioul despre care vorbim este special amenajat sa puna in valoare produsele, in cazul fotografiei de produs sau oamenii, cand fotografiile ii aduc in centrul atentiei si evenimentele la care participa acestia.

-numarul coplesitor de mare al clientilor multumiti si al evaluarilor pozitive ale lor. Gradul mare de satisfactie al clientilor devine masurabil in numarul colaborarilor pe care fotograful le are si in miile de cereri de participare la botezuri, la nunti si aniversari, dar si la realizarea fotografiilor de produs.

-portofoliul bogat in care se pot admira copii cu soarele sau cerul in priviri, zambind lumii intregi si umpland de bucurie inima parintilor lor. Cele 200 de fotografii din portofoliu lasa admiratorii muti de uimire.

Manuta divina a copilului isi gaseste adapost in mana puternica a tatalui sau a mamei, ingerii copii poarta costume nationale din diferite zone folclorice sau rochite  de printese cu volane din dantela sau catifea, baieteii par domni in miniatura cu papioane negre la gat si sacouri ultraelegante.

In cele 200 de poze este surprinsa o lume de vis, universul fericit al copilariei.

Peste ani, cand printul de astazi va deveni omul stresat si plin de greutati, va simti nevoia sa se refugieze prin intermediul pozelor in lumea copilariei pe care a pierdut-o definitiv si in care nu se mai poate intoarce fizic.

Din acest motiv, multe persoane le reproseaza parintilor ca nu le-au pastrat jucariile favorite, hainutele favorite, ca nu au chemat un fotograf profesionist la botez.

Amintirile de la botez au suflet si vor reprezenta mereu sursa de optimism care va genera puterea de a merge mai departe prin viata plina de incercari.

 

>