Breaking news

Nextlevel, desemnată cea mai bună emisiune radio de profil, din România

Emisiunea prezentată și produsă la Vibe FM de Dj Optick – Nextlevel – a fost desemnată cea mai bună emisiune radio de muzică electronică din     FM-ul românesc, la decernarea Nights.ro Adwards, ediția 2013.

DJOptickEvenimentul este unul cu tradiție în industria muzicii electronice din România și este organizat de prima comunitate de pasionați ai muzicii electronice din țara noastră. Premiile Nights.ro constituie, în prezent, un eveniment de referință în lumea muzicii electronice autohtone.

Emisiunea Nextlevel a lui DJ Optik promovează muzica electronică de calitate și a devenit un trendsetter în zona producției electronice iar DJ Optik este cotat printre primii trei DJ-i din România. Ani la rând, DJ Optik a obținut titlul de BEST DJ.

Pe parcursul celor 10 ani de când Nextlevel este –on air– emisiunea a adunat, printre invitații săi, nume „grele” din industria de profil, precum: Marco Carola, Anja Schneider, Karmon, Hector Couto, NTFO și Simina Grigoriu.

Nextlevel se aude, în fiecare joi seara, live și exclusiv la Vibe FM, începând cu ora 20:00, o emisiune în care DJ Optik aduce viberilor tot ce e hot în zona underground, dar și noile proiecte de pe scena dance.