Breaking news

Neşu: să nu plângă nimeni pentru mine

loading...

Fotbalistul român, Mihăiţă Neşu, accidentat grav în urmă cu opt zile a transmis un mesaj suporterilor prin intermediul soţiei sale.

nesuNeşu vrea ca cei ce îi sunt aproape să nu plângă că să fie optimişti. “Să nu plângă nimeni pentru mine! Toată lumea trebuie să fie optimistă”, i-a transmis Neşu soţiei sale.

La opt zile de la operaţie, starea de sănătate a lui Neşu este neschimbată. Medicii olandezi sunt rezervaţi în privinţa şanselor de recuperare ale fotbalistului român.

“Din păcate nu avem noutăţi despre el. Jucătorii au vrut sa îi facă o vizită lui Mihai, dar asta nu este posibil pentru moment. Trebuie să aibă parte de cât mai multă odihnă. Singurii care pot intra la el sunt soţia şi tatăl lui Nesu.”, au declarat medicii clubului Utrecht.

Marţea trecută, Neşu s-a ciocnit cu un coechipier în timpul unui antrenament al echipei olandeze Utrecht şi nu s-a mai putut ridica de pe gazon. A fost transportat de urgenţă la spital, iar diagnosticul a fost cutremurător:  fractură în zona cervicală. Neşu se află internat în spital şi nu îşi poate mişca mâinile sau picioarele, este paralizat de la gât în jos.

loading...